Vatavu, Neagu, Chelariu, Enea, Ioachimescu, Lado, Moisiuc, Pascar - Averile, firmele şi interesele candidaţilor în colegiul nr. 4 Rădăuţi-Siret-Vicov pentru Senat

Colegiul uninominal nr. 4 pentru Senat este format din localităţile Rădăuţi, Frătăuţii Vechi, Satu Mare, Milişăuţi, Iaslovăţ, Burla, Arbore, Volovăţ, Horodnic de Jos, Solca, Poieni Solca, Marginea, Horodnic de Sus, Suceviţa, Voitinel, Vicovu de Jos, Gălăneşti, Bilca, Vicovu de Sus, Putna, Straja, Brodina Ulma, Siret, Grămeşti, Zamostea, Zvorîştea, Hânţeşti, Siminicea, Dumbrăveni, Calafindeşti, Şerbăuţi, Grăniceşti, Bălcăuţi, Dorneşti, Muşeniţa şi Frătăuţii Noi.

COSTEL ADRIAN CHELARIU, candidat PRM - avere şi interese


Costel Adrian Chelariu deţine două terenuri intravilane, unul de 2.600 de metri pătraţi iar celălat de 4.576 de metri pătraţi.

Costel Adrian Chelariu are un apartament de 72 de metri pătraţi şi o casă de 250 de metri pătraţi.

Coastel Adrian Chelariu trebuie să returneze un credit de 100.142 de franci elveţieni obţinut de la Volksbank.

În 2011, Costel Chelariu a încasat salarii de 7.212 lei aferente funcţiei de director la SC Infomedia SRL. Soţia lui, Doiniţa Chlelariu, a încasat în 2011 salarii de 10.536 de lei de la SC Fema Com SRL.

Conform declaraţiei de interese, Costel Chelariu deţine 20 dintre părţile sociale ale firmei SC Infomedia SRL.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Costel Adrian Chelariu:

Declaraţia de interese Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere  Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Chelariu Costel Adrian, candidat xxx la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi


CONSTANTIN ENEA, candidat PPDD - avere şi interese


Constantin Enea deţine un teren intravilan cu suprafaţa de 6.993 de metri pătraţi, un apartament de 60 de metri pătraţi şi un autoturism Dacia Logan MCV fabricat în 2009.

Constantin Enea are două credite - unul scadent în 2017, în valoare de 13.100 lei, obţinut de la MKB Romextera Bank iar celălt în valoare de 32.500 de lei a fost obţinut de la CEC Bank şi este scadent în 2013.

În 2011, Constantin Enea a încasat 18.331 de lei în contul salariului de administrator la SC Macosin SRL, iar fiica lui, Diana Enea, a încasat 18.893 de lei fiind angajată ca director de marketing la aceeaşi firmă.

Constantin Enea a mai încasat 194 de lei pentru activitatea de membru în Consiliul de Administraţia la SC Termica SA.

Soţia lui, Liviana Enea, a încasat în 2011 venituri totale de 13.055 de lei aferente funcţiei de şef birou la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava şi 8.064 lei pentru activitatea de consilier în Consiliul Local al municipiului Suceava.

Constantin Enea deţine 4.601 de părţi sociale la SC Macosin SRL Suceava şi este preşedinte al filialei Suceava a Asociaţiei Române de Energie Alternativă.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Constantin Enea:

Declaraţia de interese Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi


LEONARD OVIDIU IOACHIMESCU, candidat Partidul Poporului - avere şi interese


Leonard Ovidiu Ioachimescu deţine un teren intravilan în Mitocu Dragomirnei cu suprafaţa de 0,6 hectare şi un spaţiu comercial, în aceeaşi localitate, cu suprafaţa de 750 de metri pătraţi.

Leonard Ovidiu Ioachimescu are un autoturism BMW fabricat în anul 2000 şi un autoturism Toyota fabricat în anul 2001. Ioachimescu deţine 20 de tractoare şi utilaje agricole.

Candidatul PP a obţinut în 2011 venituri de 100.000 de lei în calitate de administrator al întreprinderii familiale pe care o deţine iar soţia lui a încasat salarii de 12.000 de lei de la Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava.

Candidatul PP este administrator al ÎF Ioachimescu Leonard Ovidiu Mitocu Dragomirnei, preşedinte al Asociaţiei "Sucidava" Suceava şi membru al Asociaţiei GEER - Grup de Expertiză în Economia Rurală.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Leonard Ovidiu Ioachimescu:

Declaraţia de interese Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi


LADO ZOLTAN, candidat UDMR - avere şi interese


Lado Zoltan are un apartament de 64 de metri pătraţi în municipiul Suceava şi un autoturism Dacia SuperNova fabricat în anul 2001.

În 2011, Lado Zoltan a încasat 20.820 de lei din pensia de stat iar soţia lui, Lado Didina, a încasat pensii în valoare totală de 21.500 de lei.

Lado Zoltan este preşedinte şi membru fondator al Asociaţiei Etnoculturale Hadik Andras din Bucovina.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Lado Zoltan:

Declaraţia de interese Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi


ILARICĂ LICĂ MOISIUC, candidat Partidul Ecologist Român (PER) - avere şi interese


Ilarică Lică Moisiuc deţine un teren de 500 de metri pătraţi în intravilanul municipiului Suceava, o vilă de 120 de metri pătraţi în aceeaşi localitate şi un autoturism Volkswagen fabricat în 1996.

În ultimele 12 luni, Ilarică Lică Moisiuc a vândut două apartamente pentru care a încasat 25.000 de euro şi 86.777 de lei.

Ilarică Lică Moisiuc declară că în 2011 nu a obţinut niciun venit. Soţia lui, Adelina Moisiuc, a încasat în 2011 salarii de 23.650 de lei pentru activitatea de învăţătoare la Şcoala Dumbrăveni.

Ilarică Lică Moisiuc este administrator şi asociat unic la SC Autoservice Bosch SRL.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Ilarică Lică Moisiuc:

Declaraţia de interese Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi


MIHAI NEAGU, candidat USL (PC) - avere şi interese


Mihai Neagu are două terenuri arabile cu suprafaţa totală de 0,96 de hectare şi un teren intravilan de 0,1 hectare.

Mihai Neagu are trei vile - o casă de 400 de metri pătraţi în Gura Humorului, o casă de 200 de metri pătraţi la Brăila şi o altă casă de 100 de metri pătraţi pentru care nu precizează locaţia.

Mihai Neagu este proprietarul unui autoturism Chrysler fabricat în 2007.

Mihai Neagu are de returnat un credit de 37.000 de euro obţinut în 2011 de la BCR şi scadent în 2018.

Din activitatea de avocat, Mihai Neagu a realizat câştiguri de 90.000 de lei în anul 2011.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Mihai Neagu:

Declaraţia de interese Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi


IOAN PASCAR, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) - avere şi interese


Ioan Pascar deţine o casă de 50 de metri pătraţi şi un teren de 5.000 de metri pătraţi în comuna Păltinoasa, ambele obţinute prin donaţie.

Ioan Pascar declară că nu a obţinut niciun venit în anul 2011.

Ioan Pascar este administrator la SC Eco Pasion Consult SRL şi deţine 10% dintre părţile sociale ale firmei.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Ioan Pascar:

Declaraţia de interese Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi


MARIUS VATAFU, candidat ARD (PDL) - avere şi interese


Marius Vatavu deţine două terenuri cu suprafaţa totală de 800 de metri pătraţi în intravilanul comunei Şcheia, o casă de 201 metri pătraţi în comuna Şcheia, un apartament de 35 de metri pătraţi în municipiul Suceava şi un autoturism Renault Megane fabricat în 2005. Marius Vatavu are 4.000 de lei într-un cont deschis în acest an la BRD.

Marius Vatavu a primit de la părinţi şi socri 45.000 de euro pentru construirea locuinţei.

În primele zece luni ale anului 2012, Marius Vatavu a încasat 24.864 de lei de la SC Ethos SRL iar soţia lui, psiholog la aceeaşi firmă, a încasat 19.861 de lei. Oana Vatavu a obţinut în acest an şi 5.000 de lei din chirii.

Marius Vatavu este administrator la SC Ethos SRL şi deţine 50% din părţile sociale.

Marius Vatavu este preşedinte al Centrului Regional de Consultanţă Nord-Est şi preşedinte al Confederaţiei "Patronatul Român".

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Marius Vatavu:

Declaraţia de interese Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul RădăuţiDeclaraţia de interese Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii