Onofrei, Galan, Buraciuc, Ohmt, Deak - Averile, firmele şi interesele candidaţilor din colegiul nr 6 Rădăuţi pentru Camera Deputaţilor

Colegiul uninominal nr. 6 este format din localităţile Rădăuţi, Frătăuţii Vechi, Satu Mare, Milişăuţi, Iaslovăţ, Burla, Arbore, Volovăţ şi Horodnic de Jos

Marin Buraciuc, candidat PPDD - avere şi interese


Marin Buraciuc deţine trei terenuri intravilane cu suprafeţe de 6.400 de metri pătraţi, 4.300 de metri pătraţi şi 5.400 de metri pătraţi.

Marin Buraciuc deţine două apartamente în municipiul Rădăuţi, unul de 93 de metri pătraţi şi celălalt de 72 de metri pătraţi. Tot în Rădăuţi, Marin Buraciuc şi-a construit o vilă cu suprafaţa de 145 de metri pătraţi. În 2012, Marin Buraciuc a finalizat şi construirea unei case de vacanţă cu suprafaţa de 150 de metri pătraţi.

Marin Buraciuc deţine patru autoturisme: un Mercedes Benz fabricat în 2007, un BMW fabricat în 2006, un VW Golf fabricat în 2007 şi un autoturism BMW fabricat în 2008.

Marin Buraciuc este proprietarul unei motociclete Honda fabricată în 2004.

Marin Buraciuc mai deţine o autobasculantă MAN fabricată în 2007, o autobasculantă Mercedes fabricată în 2007, un buldoexcavator Case495 fabricat în 2004, un excavator Case de 4 de tone fabricat în 2002 şi un excavator Hanix de 6 tone fabricat în 2005.

Marin Buraciuc are o colecţie de bijuterii în valoare de 6.000 de euro.

Marin Buraciuc are un depozit bancar la Pireaus Bank în valoare de 5.500 de euro.

În 2011, Marin Buraciuc a încasat salarii de 100.000 de lei de la SC Construct BM SRL iar soţia lui, Elisaveta Buraciuc, a obţinut salarii de 17.000 de lei de la aceeaşi firmă.

Marin Buraciuc este administrator şi asociat unic al firmei SC Construct BM SRL.

Declaraţiile avere şi interese ale lui Marin Buraciuc:

Declaraţia de interese Marin Buraciuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de interese Marin Buraciuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marin Buraciuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marin Buraciuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marin Buraciuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marin Buraciuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marin Buraciuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marin Buraciuc, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor

Deak Ferencz, candidat UDMR - avere şi interese


Deak Ferencz deţine un autoturism Opel Astra fabricat în 2002.

Deak Ferencz trebuie să returneze până în 2015 un credit de 20.000 de lei contractat în 2011 de la Banca Transilvania.

În 2011, Deak Ferencz a încasat 18.194 de lei din salariul de referent proiecte la Fundaţia Communitas Cluj Napoca.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Deak Ferencz:

Declaraţia de interese Deak Ferencz, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de interese Deak Ferencz, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Deak Ferencz, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Deak Ferencz, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Deak Ferencz, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Deak Ferencz, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Deak Ferencz, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor

Constantin Galan, candidat USL (ARD) - avere şi interese


Constantin Galan are un teren agricol în suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi cumpărat şi două parcete de teren intravilan, de 2.511 de metri pătraţi şi 1.040 de metri pătraţi, toate în Rădăuţi.
Constantin Galan deţine două parcele în intravilanul comunei Suceviţa în suprafaţă totală de 4088 de metri pătraţi şi un alt teren intravilan de 3.050 de metri pătraţi.

Constantin Galan are patru case: o locuinţă de 120 de metri pătraţi în Rădăuţi, o casăd e vacanţă de 150 de metri pătraţi, o casă de 330 de metri pătraţi în municipiul Rădăuţi şi o altă casă de 93 de metri pătraţi.

În 2011, Constantin Galan a încasat 8.254 de lei din salariul de director comercial la SC Loredana SRL Rădăuţi şi 6.120 de lei din indemnizaţia de consilier local iar soţia lui, Violeta Florentina Galan, a încasat 9.324 de lei din salariul de administrator şi 201.600 de lei din dividende de la SC Loredana SRL Rădăuţi.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Constantin Galan:

Declaraţia de interese Constantin Galan, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de interese Constantin Galan, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Constantin Galan, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Constantin Galan, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Constantin Galan, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Constantin Galan, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor

Carmen Laura Ohmt, candidat PRM - avere şi interese


Carmen Laura Ohmt deţine cinci hectare de vie în judeţul Iaşi şi două hectare de teren agricol în Suceava.

Carmen Laura Ohmt deţine două case în municipiul Rădăuţi, una de 150 de metri pătraţi şi celalaltă de 200 de metri pătraţi ambele moştenite din 1985.

Carmen Laura Ohmt are un autoturism Daewoo Matiz fabricat în 1996 şi un Renault Symbol fabricat în 2011.

În 2011, Laura Carmen Ohmt a încasat 60.000 de lei din salariul de economis la SC Anevar SRL iar soţul ei, Ovidiu Ohmt a încasat 18.000 de lei din salariul de inginer la SC Consens SRL.

Declaraţiile de avere şi interese ale Laurei Carmen Ohmt:

Declaraţia de interese Carmen Laura Ohmt, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Carmen Laura Ohmt, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Carmen Laura Ohmt, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Carmen Laura Ohmt, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Carmen Laura Ohmt, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Carmen Laura Ohmt, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Carmen Laura Ohmt, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor

Orest Onofrei, candidat ARD (PDL) - avere şi interese


Orest Onofrei deţine un teren de 270 de metri pătraţi în intravilanul municipiului Suceava, un teren de 400 de metri pătraţi în intravilanul comunei Marginea şi un teren agricol de 480 de metri pătraţi în Marginea.

Orest Onofrei are trei terenuri în intravilanul municipiului Cluj-Napoca cu suprafeţe de 570 de metri pătraţi, 258 de metri pătraţi şi 469 de metri pătraţi şi un teren de 10. 361 de metri pătraţi format din fâneţe şi drum de acces.

Orest Onofrei are o vilă de 344 de metri pătraţi în municipiul Suceava, un garaj de 72 de metri pătraţi în comuna Marginea, o casă de 150 de metri pătraţi în Cluj Napoca, un garaj de 24,6 metri pătraţi în municipiul Suceava, o casă de 70 de metri pătraţi în Cluj Napoca şi o casă de vacanţă de 170 de metri pătraţi.

Orest Onofrei are de returnat două credite de 70.000 de euro contractate de la persoane fizice.

În 2011, Orest Onofrei a încasat 55.488 de lei din salariul de senator în Parlamentul României şi 10.560 de lei din închirierea unei clădiri. Soţia lui, Cristina Doria, a încasat 10.869 de lei din salariuld e administrator la SC Orest Impex SRL şi 2.988 de lei din salariu de administrator la Societatea de Ajutor Creştin Dorca.

Orest Onofrei este asociat unic al societăţii SC Orest Impex SRL

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Orest Onofrei.

Declaraţia de interese Orest Onofrei, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de interese Orest Onofrei, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Orest Onofrei, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Orest Onofrei, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Orest Onofrei, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Orest Onofrei, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Orest Onofrei, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Orest Onofrei, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii