Flutur a decis: s-a aliat cu Blaga împotriva Elenei Udrea

Gheorghe Flutur îl susţine pe Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte PDL

Deşi unele zvonuri îl plasau în tabăra Elenei Udrea, senatorul Gheorghe Flutur l-a însoţit, joi, pe Vasile Blaga la depunerea candidaturii pentru funcţia de preşedinte al PDL. Flutur şi-a anunţat susţinerea pentru moţiunea lui Blaga.

Mai mult, Vasile Blaga îşi va începe campania electorală pentru alegerile interne chiar de la Suceava. Blaga va fi prezent astăzi la Casa de Cultură din Suceava, la ora 16.00, pentru a le prezenta membrilor PDL Suceava moţiunea cu care vrea să câştige preşedinţia partidului.

Cred că decizia lui Flutur este un indiciu puternic că Vasile Blaga va câştiga alegerile din partid. Asta ca să nu mai spunem că şeful comisiei de organizare a alegerilor interne din PDL este deputatul Ioan Balan.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. La Congresul anterior Flutur il sprijinea tot pe Blaga.Dar la interventia lui basescu si la cadoul pe care Boc l-a oferit Consiliului Judetean(10 milioane euro pentru investitii)Flutur a cedat nervos si l-a votat pe Boc.Sa vedem ce va fi acum,daca va vota cu Blaga sau cu basescu cu fusta(Udrea).Oricum daca Udrea vine la Suceava Flutur va umple aceeasi sala cu oameni si va spune ca ii sustine candidatura.Batalia pentru sefia PDL este una falsa pentru ca la anul in decembrie basescu va deveni presedintele PDL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si tu atat de vizionar si destept, anonim 1, sa scrii numele propriu corect, da? Paranteze cracite doar in mintea ta de eunuc misogin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Catre anonim 2:n-am inteles nimic din ce ai zis.Fii mai clar basist cu creierul facut pilaf.

    RăspundețiȘtergere