Protest împotriva proiectului minier de la Roşia Montană, duminică, la Suceava

Duminică, la ora 17.00, în faţa Palatului Administrativ din centrul municipiului Suceava va avea loc un protest împotriva proiectului minier de la Roşia Montană. Mai multe detalii aici.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. E prosteala pe fata. Pt o cauza nobila santeti de acord cu rosia montana, dupa aia cu eutansierea cainilor bagabonti. Si tu esti de acord si ajungi activist si te simti obligat sa tot semnezi in numele "societatii civile", si devii fara sa vrei un scalv. Dupa un an vin astia pentru care tu au semnat si votat impotriva a tot felu de chestii si zic ca sant de la partidu x ca ar fi bine sa faci aia si aia. Si tu fiind deja activist inocent vei spune ca DA. asa ca ma pis pe sociatatea civila care e doar o perfida racolatoare de prostime pentru partide.

    RăspundețiȘtergere
  2. In Suceava societatea civila a fost tot timpul foarte activa.In 2012 la o zi dupa ce au inceput manifestatiile in Piata Universitatii au inceput si la Suceava si au durat doua luni fara intrerupere.In Suceava s-a manifestat tot timpul impotriva Rosia Montana,gazelor de sist.S-a manifestat pentru fetita cu bentita tricolora din Covasna.La un an de la alegeri s-a manifestat contra USL care nu si-a indeplinit promisiunile.Salut initiativa de a tine un miting impotriva Rosia Montana si voi fi acolo.Societatea civila are rolul de a penaliza abuzurile si coruptia guvernantilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. confundati societatea civila cu mercenarii

    RăspundețiȘtergere
  4. mitingul.O reacţie firească la o situaţie nefirească
    must be cu grimase geometrice de dezgust pe feţe
    to be or not to be ... căci oricum îi doare la bască
    protestataru' (în 2013) merge doar să se "dezgheţe"

    RăspundețiȘtergere