Păcălin iar ne-a păcălit!

Păcălin, marţi, 15 octombrie:

"Voi avea, miercuri, discuţii cu compania TAROM. Sper să reuşesc în final să-i convingem că Suceava trebuie să-şi păstreze cursa şi pe timp de iarnă. Aşa cum a spus şi premierul României, este foarte important ca TAROM, singura companie românească de stat, să asigure zboruri interne către destinaţiile pe care le oprează acum în România. Sper să putem să-i convingem pe cei din conducerea Taromului că e important, suntem un judeţ cu potenţial, sunt oameni de afaceri care zboară la Suceava, sunt turişti care vin, sunt şi parlamentari care vor să meargă la Bucureşti, şi cred că în felul acesta cursa este cu siguranţă din punct de vedere financiar profitabilă"

Păcălin, marţi, 22 octombrie:

"Nu cred că trebuie să ne crizăm foarte mult că dacă nu mai zboară TAROM la Suceava vine sfârşitul lumii. Nu cred că vine sfârşitul lumii! Nu cred că moare turismul în Bucovina dacă nu vin 40 de cetăţeni zi de zi la Suceava, mai ales că iarna nu prea venea cursa. Şi cu asta am încheiat bâlciul. Nu are rost să ne crizăm aşa, pentru că nu ştiu câţi turişti vin cu avionul la Vama sau în altă parte"

Când să îl crezi?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

 1. sub "aura" unui pamflet îţi poţi permite multe
  (mai ales dosit după un paravan numit "Presă" )
  cum poţi zice "Păcălin" ? astfel de insulte
  pun pe civilizaţia lingvistică o amară compresă

  ca mulţi alţii voiesc, şi eu, normalitate
  vreau ca hemoragia asta socială să se coaguleze
  în jurul unui proiect ... CU FINALITATE
  şi vreau ( ROMÂNII MEI) să nu m-abandoneze

  vreau,în jur, să nu pută ca la o nuntă de talibani
  vreau să nu se moară pentru-a se face rating
  vreau curlingismul să nu se răsplătească-n bani
  vreau, ACASĂ la mine, CINSTIT SĂ ÎNVING !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. http://www.newsbucovina.ro/actualitate/90220/tarom-va-continua-sa-opereze-pe-aeroportul-suceava-si-in-perioada-de-iarna

  RăspundețiȘtergere