Legătura dintre Flutur și gențile de bani pentru campania PDL, în denunțul lui Pinalti la DNA

Gheorghe Flutur cu un fluture în piept

Vă spuneam în urmă cu două săptămâni că Gheorghe Ștefan „Pinalti” îl va pomeni și pe Gheorghe Flutur într-un denunț la Direcția Națională Anticorupție. Pinalti a scris denunțul zilele trecute. Cetățenii de la Realitatea TV se laudă că au obținut textul denunțului. Public mai jos un articol apărut astăzi pe realitatea.net:

Pe 11 martie, Gheorghe Ştefan, zis Pinalti a depus la DNA un denunţ legat de afacerea Microsoft, în care este arestat preventiv.

In memoriul respectiv, edilul suspendat al orasului Piatra Neamt povestea cum in anul 2009 a fost abordat de catre Dorin Cocos, Dinu Pescariu si Claudiu Florica la hotelul pe care Dorin Cocos il detinea si acolo unde Stefan era cazat la momentul respectiv.

"Mi-au spus că este o oportunitate pentru ca din profit o sumă de bani să poată fi folosită pentru campania PDL. Am fost de acord, mai ales că la partid ni se sugera în mod special de domnul Vasile Blaga că „noi” cei veniţi din PLD, aripa Stolojan, avem un ministru, respectiv Gabi Sandu şi trebuie să finanţăm campania electorală a PDL şi a preşedintelui Băsescu. Cei mai influenţi din aripa PLD eram eu, Gheorghe Flutur, Florin Popescu, Raluca Turcan şi Cristi Boureanu. L-am contactat pe Gabi Sandu şi i-am propus să vină la Eurohotel la o întâlnire la care au mai participat Dorin Cocoş şi Claudiu Florică cred că şi Dinu Pescariu, la care s-a explicat că există oportunitatea unui proiect şi din profit să contribuim la campania electorală a PDL."

Gheorghe Ştefan le-a mai spus procurorilor că nu a luat niciun leu din presupusa mită din dosarul licenţelor IT, dar că este posibil ca mai multe genţi cu bani să fi ajuns la PDL şi la sediul de campanie a lui Traian Băsescu.

"S-ar putea ca aceste genţi să fi ajuns şi la PDL (Aleea Modrogan) şi la sediul de campanie a lui Băsescu, la intrarea în Centrul Vechi. Am văzut declaraţia lui Flutur, după denunţul lui Gabi Sandu, acesta (adică Flutur) declarând că existau două sedii de campanie, dar cred că lui Dorin Cocoş îi este frică să vorbească, el fiind căzut psihic după arestarea fiului său. Cred că îi este frică să spună adevărul, deşi eu de nenumărate ori i-am reproşat în arestul Capitalei că nu spune adevărul şi datorită acestui lucru eu sunt în această situaţie, dar şi el.", a spus Gheorghe Ştefan

Contactat de Realitatea TV, Gheorghe Flutur susţine că nu a fost audiat de DNA în acest dosar.

Foto: radiotop.ro

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. daca Flutur ajunge iarasi presedinte, o sa il regretam cu totii pe Catalin.. :)) :)) :))
    sau poate ca zvonul candidaturii este doar o capcană a mintilor luminate din "noul" PNL ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai se spune ca Flutur nu mai candideaza. PNL are un candidat, in persoana actualului vicepresedinte CJ, Ilie Nita.

    RăspundețiȘtergere
  3. păi nu a anuntat nelu balan zilele trecute ca flutur va fi the special one? păi a scris presa de trebsoara asta

    RăspundețiȘtergere