Terasă ilegală în buricul târgului

Am observat alaltăieri o terasă în centrul oraşului, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor. Ştiam că până acum nu a fost autorizată nicio terasă sezonieră în oraş. Am verificat la Primărie şi mi s-a confirmat că terasa Padrino Lounge este ilegală pentru că nu are nici certificat de urbanism, nici autorizaţie de funcţionare.

Nu înţeleg de ce Primăria Suceava tolerează abuzurile şi ilegalităţile lui Viorel Aelenei. În schimb, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, instituţie unde relaţiile de tip interlop cultivate de patronul crâşmei respective nu au influenţă, i-a aplicat două amenzi de 7.500 de lei după incendiul care a avut loc la restaurantul Padrino de pe Universităţii.

Acolo, pe strada Universităţii, unde şi-a construit şandramau ilegal, unde a tăiat copacii şi a fost transformat trotuarul în parcare, nu a păţit încă nimic. Văd că începe şi la Casa de Cultură cu aceleaşi apucături. Cred că a venit momentul ca Primăria Suceava să nu mai treacă cu vederea abuzurile şi ilegalităţile comise de Viorel Aelenei.

Later edit: Cetăţeni mai bine informaţi decât mine într-ale crâşmărelii din târg mi-au spus că Viorel Aelenei ar fi rămas, recent, doar cu Padrino şi Office, iar de crâşma Lounge din Casa de Cultură s-ar ocupa fostul lui partener, Daniele Datolla. Restul rămâne valabil

Ţărănoiul Viorel Aelenei şi-a făcut terasă ilegală la Padrino

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii