Avere nejustificată - Cătălin Dumitru Zebreniuc, fost agent principal în cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Suceava

"Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 181.134,94 Lei (aprox. 51.183,50 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către ZEBRENIUC CĂTĂLIN-DUMITRU, fost agent principal în cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Suceava- Serviciul Poliției de Frontieră Siret, în perioada 2007-2011.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Suceava în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către ZEBRENIUC CĂTĂLIN-DUMITRU în perioada 2007-2011.

ZEBRENIUC CĂTĂLIN-DUMITRU a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere."

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii