Conflict de interese - Ioan Piticari, consilier local Câmpulung Moldovenesc

Conflict de interese - Ioan Piticari, consilier local Câmpulung Moldovenesc

„Agenția Națională de Integritate a constatat conflictul de interese de natură administrativă în cazul lui Piticari Ioan, consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Jud. Suceava.

Agenția Națională de Integritate a constatat că în calitate de consilier local, Piticari Ioan a participat la data de 29 aprilie 2010 la dezbaterea și adoptarea hotărârii Consiliului Local al Municipiului Câmpulung Moldovenesc cu privire la închirierea prin licitație publică a unor trupuri de pășune (proprietatea privată a Municipiului Câmpulung Moldovenesc), neanunțând la începutul ședinței că are un interes de natură patrimonială în problema supusă dezbaterii.

Ulterior adoptării hotărârii Consiliului Local al Municipiului Câmpulung Moldovenesc din data de 29 aprilie 2010, Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc (în calitate de proprietar) a încheiat la data de 13 mai 2010 cu PITICARI IOAN (în calitatea de chiriaș) un contract având ca obiect închirierea trupului de pășune și pășune împădurită OBCIOARA II, în suprafață de 173 ha, pe o perioadă de 6 ani, începând cu data de 20 mai 2010 și până la data de 20 septembrie 2015.

Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 și art. 75, lit. b) din Legea nr. 393/2004.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii