Bet365 oferă asistenţă juridică gratuită pariorilor care riscă amenzi din partea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

Oficiul Naţional pentru Jocuri de NorocOficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a anunţat că peste 50.000 de cetăţeni români vor fi sancţionaţi cu amenzi între 5.000 şi 10.000 de lei, sau avertismente, pentru pariuri sau alte jocuri de noroc pe site-uri considerate ilegale în România, în luna septembrie.

Bet365 face prima mişcare şi le promite utilizatorilor din România asistenţă juridică gratuită în timpul audierii la ONJN, dar şi în instanţă.

Acesta este mesajul pe care l-au primit, luni dimineaţă, utilizatorii Bet365 din România:

In data de 15 octombrie, Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a luat o decizie menita sa ne impiedice sa oferim servicii de pariere si jocuri clientilor din Romania. Noi contestam aceasta decizie in instante.

Cunoastem, de asemenea, faptul ca ONJN a inceput sa contacteze si sa emita amenzi impotriva cetatenilor din Romania, inclusiv unora dintre clientii nostri. Suntem extrem de dezamagiti de masurile luate de ONJN si dorim sa va oferim informatii care sa va ajute, in cazul in care sunteti in vreun fel afectati de catre masurile ONJN.

Ati primit deja o amenda?
Daca vi s-a solicitat deja sa platiti o amenda, conform legii din Romania, aveti la dispozitie 15 zile de la data la care amenda v-a fost comunicata, sa faceti apel in instanta. Daca faceti apel, va insemna ca nu trebuie sa platiti amenda acum si e posibil sa nu trebuiasca sa o mai platiti vreodata, daca aveti castig de cauza in instanta. Avand in vedere ca intotdeauna am actionat conform legii din Romania, consideram ca aveti justificarea sa contestati orice amenda si ca aceasta sa fie anulata.

Intelegem ca, pentru a face acest lucru in mod eficient, veti avea nevoie de o buna consultanta juridica si dorim sa ne oferim sprijinul in organizarea si finantarea acesteia. Daca ati primit deja o amenda si doriti informatii din partea noastra pentru a va ajuta sa faceti un apel, trebuie sa actionati foarte rapid. Va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil la 0318 107 402 (tarif standard) sau 0800894 754 (Romtelecom) si va vom informa despre cum va putem ajuta.

Ati fost contactat de ONJN dar nu ati primit o amenda?
Daca inca nu vi s-a solicitat sa platiti o amenda, insa ONJN v-a cerut sa va prezentati la sediul sau, tot va putem ajuta.

Inainte de a participa la orice intalnire cu ONJN, va rugam sa ne contactati la 0318 107 402 (tarif standard) sau 0800894 754 (Romtelecom) si va vom pune la dispozitie detalii ale consultantilor nostri locali, care va pot asista in intalnirea cu ONJN si noi vom plati pentru costul acelei intalniri.

Asa cum am mai spus, suntem dezamagiti de faptul ca ONJN a decis sa ia asemenea masuri impotriva dumneavoastra si speram ca va putem ajuta, dovedind ca dumneavoastra, impreuna cu noi, nu am actionat contrar legii.

Cu stima,
Echipa bet365

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii