Gafă uriaşă a lui Băişanu! Cum îşi sabotează singur campania electorală: vrea eliminarea subvenţiilor pentru încălzire, dar propune introducerea de subvenţii pentru transportul public

Gafă uriaşă a lui Băişanu Răzgândeanu! Cum îşi sabotează singur campania electorală: cere eliminarea subvenţiilor pentru încălzire, dar propune introducerea de subvenţii pentru transportul public

Băişanu a reuşit să-şi saboteze de unul singur campania electorală cu o gafă politică de proporţii. Citesc în ziarele de astăzi că Băişanu promite introducerea abonamentelor gratuite pentru pensionari, elevi, studenţi şi alte categorii de persoane cu venituri mici.

Acest cetăţean care până zilele trecute spunea că nu este de acord să fie acordate subvenţii pentru încălzire din impozitele plătite de toţi sucevenii, inclusiv de cei cu centrale, vine acum şi ne spune că din impozitele tuturor, inclusiv ale celor care nu circulă cu TPL, este absolut în regulă să se dea subvenţii pentru abonamente gratuite unor anumite categorii de persoane.

Halucinant!

Mă aştept ca mâine-poimâine să promită că, la fel ca la centrale, primăria o să le cumpere câte o maşină sucevenilor care acum merg cu TPL.

Total incoerent, inconstant în principii şi declaraţii, demagog, de un populism înfiorător, Băişanu s-a dat de gol că în această campanie electorală nu face decât să vâneze cât mai multe voturi pentru ca el şi noul lui partid, ALDE, să reuşească să facă pragul electoral de 5%.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii