Un candidat nonconformist

Era prin 2013. Sfârșit de vară, început de toamnă. Aflasem că au început lucrările la groapa de gunoi de pe Mestecăniș și planificam un drum până acolo să văd cu ochii mei despre ce e vorba. Am tot amânat vreo două săptămâni din lipsă de timp. Între timp apăruseră pe facebook fotografii și imagini sugestive. Le-a încărcat un cetățean care semna Solo Gheorghe. Am folosit imaginile într-un articol din Adevărul, cel mai probabil primul material de presă la nivel local și național prin care se atrăgea atenția cu privire la amplasamentul nefericit ales de Consiliul Județean Suceava pentru depozitul de deșeuri: vârful Pasului Mestecăniș.

I-am urmărit de atunci activitatea cetățeanului Solo Gheorghe și mi-a dovedit că este un veritabil activist de mediu.

Dacă nu ați aflat până acum, în acte se numește Sologiuc Gheorghe Teodor și va candida independent pentru un post în Consiliul Local al municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Gheorghe Sologiuc dovedește deja că este un candidat nonconformist și, dacă va strânge numărul de voturi, sper că va fi și un consilier local nonconformist.

Dacă aș avea buletin de Câmpulung, eu unul l-aș vota cu siguranță.Cortul de campanie al lui Sologiuc Gheorghe TeodorSologiuc Gheorghe Teodor poate fi găsit pe:

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii