Relația lui Flutur cu diaspora, un mare fâs! Cum se face de râs pe Facebook și pe site-ul CJ Suceava

Luna diasporei a fost un mare fâs! Gândită cu un puternic scop electoral, campania n-a avut niciun rezultat concret. Mă gândeam că după ce a constata eșecul Flutur o s-o lase mai moale cu povestea asta. Ți-ai găsit! Zilele astea am văzut niște articole propagandistice despre lansarea unei pagini de internet pentru relația Consiliului Județean cu sucevenii din diaspora. Un alt mare fâs!

Pe site-ul Consiliului Județean Suceava, la așa-zisa secțiune pentru „Relația cu sucevenii din diaspora”, nu găsești decât o scrisoare propagandistică semnată de Flutur și câteva poze de la chermezele electorale din august.

Cum anume are loc efectiv relația cu sucevenii din diaspora nu știu, dar n-am găsit nicio formă de contact dedicată în mod special pentru sucevenii plecați din țară. Pe site se găsește doar un buton către datele de contact ale instituției, dar nimic dedicat celor din diaspora.

Mai mult, dacă apeși butonul pentru limba engleză se schimbă doar antetul paginii, restul conținutului rămânând în limba română.

Consiliul Județean Suceava a mai făcut și o pagină de facebook, Relatia cu diaspora, care astăzi, 14 septembrie 2016, are fix 153 de abonați. Adică după două luni de propagandă de pagina Consiliului Județean Suceava pentru relația cu sucevenii din diaspora sunt interesați fix 153 de oameni. Dincolo de angajații instituției și lipitorii de afișe de la partid, sunt curios dacă printre cele 153 de like-uri chiar o fi și vreunul din diaspora.

Flutur și cântătorii lui de ode de la CJ Suceava se fac de râs într-un mare hal. Dacă în comunicarea online nu reușesc să depășească nivelul unui copil de creșă nu înțeleg de ce insistă să se facă de râs cu asta prin articole propagandistice care mai mult atrag atenția despre cât de praf sunt ei în acest domeniu.

Versiunea în limba engleză a secțiunii „Relația cu sucevenii din diaspora” de pe pagina de internet a Consiliului Județean Suceava

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii