Virginel Iordache după victoria CSU Suceava la Satu Mare: „Meritul aparține Guvernului Grindeanu și senatorilor PSD”. Senatorul spune că a încurcat postările



Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache a suprins pe toată lumea printr-un comentariu publicat la o postare a antrenorului CSU Suceava, Adrian Chiruț, despre victoria de marți a clubului în deplasarea de la Satu Mare.

„Dragii mei. Meritul pentru această reușită aparține Guvernului Grindeanu și tuturor senatorilor PSD. Mulțumesc foarte mult tuturor pentru sprijinul acordat oamenilor școlii” - Virginel Iordache, după CSM Satu Mare - CSU Suceava: 23-27.

O altă persoană i-a transmis că „victoria este numai a jucătorilor și a antrenorilor”, comentariu la care Virginel Iordache a răspuns „De acord în totalitate” și a șters comentariul inițial la o oră după ce îl publicase.

Senatorul Virginel Iordache mi-a explicat că a încurcat postările și de fapt intenționa să publice comentariul la o postare despre un proiect de lege adoptat de Senat referitor la majorarea salariilor personalului nedidactic din învățământul superior și învățământul preuniversitar, bibliotecile centrale universitare, unitățile de învățământ special, unitățile de învățământ cu program sportiv suplimentar, unitățile conexe ale învățământului preuniversitar și din unitățile de învățământ pentru activități extrașcolare.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii