O coadă de mașini și mult hate inutil



Duminică după-amiază. Primul weekend după starea de urgență. Coadă la McDonald's în centrul Sucevei. Multe postări pe Facebook, multe poze, multe epitete, mult hate

Unii parcă au luat-o razna. Au ajuns să-i înjure pe acei oameni, să-i facă fomiști, să-i jignească, să spună că din cauza lor vom ajunge din nou în stare de urgență.

În perioada asta nici nu sunt alternative. Aglomerația era de așteptat fiind printre puținele locuri deschise. Am mai făcut și eu glume despre cozile de la McDonald's, de sărbatori de exemplu. Acum chiar că nu prea sunt variante.

Poate unora dintre cei de acolo, după două luni de stat acasă, chiar li s-a făcut poftă de fast-food. Și era totuși duminică după-amiază, nu o oră de vârf cu trafic aglomerat.

Comentariile despre cum o coadă de mașini înseamnă prea multă relaxare sunt o mare tâmpenie. Dimpotrivă, asta chiar este acum cea mai sigură metodă să-ți cumperi mâncare din oraș. La fel și soluția park through de la FryDay.

La drive-in stai la coadă în mașină, aștepți cuminte să îți vină rândul fără să interacționezi cu alte persoane, nu-ți suflă nimeni în ceafă, nu riști practic nimic. Dacă o să ajungem din nou într-o situație critică, n-o să fie din cauza statului la coadă în mașină. Altele sunt locurile unde nu se respectă distanțarea socială.

Problemă e, într-adevăr, în sensul giratoriu. Îl blochează câteodată cei care vor neapărat să intre la coadă direct din intersecție. Ăia chiar ar merita amendă. Și pentru că blochează sensul, și pentru că vor să sară rândul la coadă. :))

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii