Promovez gratuit afacerile locale care se redeschid după carantină

Dinu ZARĂ

Municipiul Suceava și localitățile limitrofe au stat 43 de zile în carantină. A fost o perioadă care ne-a afectat în multe feluri, inclusiv economic. Multe afaceri și-au suspendat activitatea fie ca urmare a restricțiilor stabilite prin ordonanțe militare, fie din proprie inițiativă. În multe domenii de activitate, există și acum restricții de funcționare.

Suntem în continuare îngrijorați de impactul pe care îl poate avea epidemia asupra sucevenilor, dar trebuie să repornim economia.

Ne dorim să trecem cât mai ușor peste efectele pe plan economic pe care le-ar putea avea perioada de carantină asupra comunității. Pentru asta trebuie să încurajăm afacerile locale, să cumpărăm produse locale, să apelăm la serviciile furnizorilor locali. Pe lângă asta, am ales să vin în sprijinul afacerilor locale și prin instrumentele pe care le am la dispoziție.

Am lansat campania Restart Suceava prin care ofer promovare gratuită afacerilor locale până la ridicarea restricțiilor.

Promovarea constă în distribuirea sau publicarea gratuită a anunțurilor cu caracter publicitar pe paginile Dinu ZARĂ și Restart Suceava.

Solicitările de promovare gratuită pot fi transmise de reprezentanții legali sau de persoane cu funcție de conducere ai afacerilor locale printr-un e-mail la dinuzara@yahoo.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook.

Sunt eligibile toate activitățile economice cu capital exclusiv local, dar și inițativele culturale sau umanitare.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii