Tranșeele de pe Calea Obcinilor și haosul din Primăria Suceava



Bulevardul Calea Obcinilor din municipiul Suceava a devenit un adevărat coșmar pentru miile de șoferi care îl tranzitează în fiecare zi.

Nu mai este un secret pentru nimeni că lucrările Primăriei municipiului Suceava se fac haotic, în dorul lelii, fără nicun fel de planificare și predictibilitate, în funcție de cum îi trece prin minte vreunui Dorel de prin instituție sau de la firmele veșnic abonate la banii sucevenilor.

Asistăm de atâtea zile la un nou exemplu privind haosul complet care guvernează activitatea Primăria municipiului Suceava.

Această instituție care se preocupă de orice altceva, dar niciodată de binele sucevenilor, ne-a mai făcut un „cadou” odată ieșirea din carantină.

Exact când traficul rutier a început să se întețească, Primăria Suceava a frezat porțiuni mari din bulevardul Calea Obcinilor și le-a abandonat deja de vreo săptămână. Tranșeele de toată frumusețea răsărite pe una dintre cele mai aglomerate artere din oraș au devenit coșmarul miilor de șoferi care trec prin zonă.

Rezultatul nici nu poate fi altul când numărul angajaților, dotarea cu utilajele necesare și capacitatea de lucru nu cotează, ci cu totul altele sunt criteriile după care cu generozitate se împart contractele publice plătite din banii sucevenilor.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii