Ce a făcut șeful IPJ Suceava în cea mai aglomerată zi a anului, când străzile orașului au fost blocate cu orele?

Ce a făcut șeful IPJ Suceava în cea mai aglomerată zi a anului, când străzile Sucevei au fost practic blocate cu orele?

Nu știm. Poate o să ne spună.

Știm sigur ce nu a făcut. Nu a trimis polițiști pe stradă ca să dirijeze traficul rutier, să decongestioneze punctele sensibile, zonele supraaglomerate și să se asigure că orașul nu va fi blocat complet.

Nu l-a interesat câtuși de puțin de ce s-a întâmplat astăzi în Suceava.

Nu trebuie să fii vreun mare geniu ca să fi anticipat că în această zi municipiul Suceava urma să primească un aflux mare de mașini. A plouat, a fost sărbătoare, românii din diaspora au început să vină în concedii în țară. Era cât se poate de clar că urma o zi aglomerată pe străzile din oraș.

Nu și pentru șeful IPJ Suceava, Florin Poenari.

Pus în funcție doar ca să servească intereselor politice (vă povestesc în curând), Florin Poenari dovedește un dezinteres complet față de problemele reale ale locuitorilor acestui județ. Nu doar dezinteres, ci și lipsa unor cunoștințe elementare a realităților acestui județ.

Abia suntem în 20 iulie. Vara abia începe. Luna august se apropie. Sucevenii din diaspora se vor întoarce din ce în ce mai mulți acasă. Urmează alte sărbători.

Discuțiile despre infrastructură, folosirea transportului în comun etc. sunt pe termen lung. Nevoia imediată este ca polițiștii să fie prezenți în stradă în astfel de zile supraaglomerate.

Dar pentru asta e nevoie de un minim interes față de contribuabili.

Oare ce o fi făcut șeful IPJ Suceava în cea mai aglomerată zi a anului, când străzile orașului au fost blocate cu orele?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii