skip to main | skip to sidebar

Demolatorul de biserici Ilie Niţă, omul pedeliştilor, adus de Băişanu în PNL


Băişanu a mai săpat o pană de hârleţ în mormântul filialei PNL Suceava. El l-a adus în PNL pe fostul peremist Ilie Niţă, cel care s-a făcut remarcat prin Suceava doar prin faptul că a ordonat demolarea unei biserici.
Băişanu a prezentat noua achiziţie la doar o zi după ce Ilie Niţă a fost dat afară cu şuturi în fund de conducerea PRM, pentru "tendinţa de a vinde" partidul. Bănuielile moşului Acatrinei s-au confirmat în totalitate şi nici nu se uscase bine cerneala de pe decizia de excomunicare a lui Niţă şi acesta semnase deja adeziunea la PNL.
Pentru cei care au uitat deja, în 2008 Niţă a fost candidatul PRM pentru funcţia de primar al Sucevei. În campania pentru locale, Niţă s-a făcut remarcat doar prin non-combatul faţă de Lungu. Atitudinea lui Niţă este perfect explicabilă dacă luăm în considerare faptul că o firmă a lui Niţă a primit o pleaşcă de la Primărie - se ocupă de administrarea cimitirului nou, de peste drum de "Pacea". Prin aducerea lui Niţă, despre care se ştie că este omul pedeliştilor, Băişanu demonstrează încă o dată că are într-adevăr un foarte dezvoltat instinct politic.

Articole recomandate:

    Baisanu, Ilie Nita, Ion Lungu, PNL, politice

Comentează folosind Facebook:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online