Luţu Moldovan trebuie să dea cu subsemnatul la DNA în cazul transferului lui Roman


Fostul preşedinte al FC Cetatea Suceava, Dumitru Modovan, are de dat foarte multe explicaţii în faţa procurorilor. Adrian Porumboiu a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Obiectiv de Suceava, că în 2007 s-a înţeles cu Dumitru Moldovan şi cu primarul Ion Lungu să îl cumpere pe Roman cu 250.000 de euro. Cu sau fără ştirea primarului, Luţu Moldovan a dat cu piciorul banilor promişi de Porumboiu şi l-a dat pe Roman gratis la FC Braşov.
Mai exact nu i-a dat o rată contractuală, vreo 2.000 de dolari, şi l-a învăţat pe Roman să facă memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract. După ce totul s-a făcut într-un secret absolut, Roman a semnat cu FC Braşov care nu a dat niciun ban la Suceava. De fapt, corect spus este că nu s-a dat niciun ban la clubul FC Cetatea. Bani la Suceava au venit totuşi. Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, spune că a plătit 120.000 de euro, la jumătate faţă de cât ar fi dat Porumboiu. Interesant este de aflat în care buzunar au intrat banii veniţi de la Braşov şi asta se poate afla doar printr-o anchetă a Procuraturii.
Dovezile ar putea fi găsite doar în seiful lui Moldovan întrucât Ciprian Anton, noul preşedinte al FC Cetatea, spune că nu a găsit în arhiva clubului niciun act despre perioada în care Roman a jucat la Suceava. Aşteptăm cu interes detalii despre această afacere cu iz penal privind plecarea pe uşa din dos a lui Roman de la Suceava.
Citiţi un material amplu pe această temă pe GazetaSV.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii