Pedeliştii suceveni se cearta pe funcţiile de subprefect


În lipsa lui Flutur, plecat în vizite prin Germania şi pe la Bucureşti, pedeliştii suceveni se ceartă pe funcţiile de subprefect.
Deşi al doilea guvern Boc a schimbat, joi şi sâmbătă, aproape toţi prefecţii şi subprefecţii PSD din ţară, la Suceava Girgan şi Huţanu au rămas în funcţii. Nu pentru că pe ei nu îi va afecta plecarea PSD de la guvernare, ci pentru că negocierile dintre pedelişti nu au ajuns la niciun rezultat.
Un nume ar fi oarecum sigur. Ionuţ Creţuleac, fostul şef pedist din Gura Humorului. Atât informaţiile pe care eu le deţin, dar şi cele publicate în presa locală, arată că printre numele aduse în discuţie se numără cel al fostului pesedist Mihai Vitcu, directorul Colegiului Agricol Fălticeni, Sabin Adrian Drăgan, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii, Neculai Barbă, şeful de cabinet al preşedintelui CJ Gheorghe Flutur, sau Dragoş Juravle, director în Consiliul Judeţean.
Cu siguranţă, numele viitorilor subprefecţi vor fi aflate doar după întoarcerea lui Flutur de la Bucureşti, de la şedinţa Colegiului Director al PDL.
Am o singură întrebare. Dacă pentru două funcţii au fost atât de multe discuţii, ce vor face pedeliştii când vor avea de înlocuit vreo 25 de directori şi directori adjuncţi PSD din instituţiile descentralizate?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii