Suceava în 2009 - Mai

Crin Antonescu este miruit la biserica Mirăuţi, Băsescu tunde o oaie la chermeza de la Bucşoaia, la Consuc se fabrică sucul Brifcor, handbaliştii pierd finala Challenge Cup, Luhan lansează cărţi, SRI nu ştie să arunce maşini în aer, avem şi noi mafioţii noştri la Vicov, Bucovina Înaripată e din fibră de sticlă, Ursasciuc e confirmat colaborator al Securităţii iar tineri suceveni încep să fie arestaţi pentru cărăuşie de droguri.

- CSU Suceava a jucat finala Challenge Cup, în sala LPS, împotriva echipei UCM Reşiţa.

- Brifcorul începe să se fabrice la Suceava. Băutura Răcoritoare Indigenă Fabricată cu Concentrat Original Românesc (în caz că nu ştiaţi de unde vine numele) este produsă în Burdujeni, la Consuc.

- Începe telenovela Tomuţă - Popescanu. Cei doi i-au tăiat un deget lui Samoil Antemie în contul unei datorii. Arestaţi şi apoi eliberaţi, cei doi dau dispărut de sub ochii poliţiştilor. Popescanu a fost prins în toamnă într-o acţiune la care a participat chiar şi şeful Poliţiei Judeţene, Ioan Nicuşor Todiruţ. De Tomuţă nu se mai ştie nimic.

- Crin Antonescu a primit binecuvântarea preotului la biserica Mirăuţi, locul unde erau miruiţi domnii Moldovei înainte de a urca pe tron.



- Radarele fixe au fost suspendate. Primarii din Dumbrăveni, Drăguşeni şi Forăşti au de dat destul de multe explicaţii.

- Încă o condamnare pentru Severin Tcaciuc. 13 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

- Petru Luhan şi-a lansat o carte despre care nu a auzit aproape nimeni. "Komparatives Management. Anpassung an die kapitalistische Wirtschaftsweise" se numeşte. Iar la o simplă căutare, motorul Google găseşte doar vreo zece rezultate, aproape toate fiind articole din presa locală.

- Traian Băsescu a tuns oaia la Bucşoaia.



- "Profesioniştii" de la SRI s-au chinuit să arunce în aer două maşini, pe aeroport.

- Mihai Ceghe Nastiuc, românul care l-a salvat de la moarte pe un italian, este adus de Flutur pentru o şedinţă foto şi multe promisiuni de sprijin.

- A murit Gheorghe Ştefanovici (foto), şeful Comisiei Judeţene de Arbitri.

- A fost dezvelită statuia Papei Ioan Paul al II-lea din faţa Catedralei Catolice.

- A fost dezvelită şi Bucovina Înaripată, statuia din fibră de sticlă din centrul oraşului.

- Încep dezvăluirile cu privire la cărăuşii de droguri din Suceava. Detalii aici, aici, aici si aici.

- Marius Ursaciuc, confirmat de Curtea de Apel Bucureşti drept colaborator al Securităţii.

Suceava în 2009 :

 - Ianuarie 
 - Februarie
 - Martie
 - Aprilie

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii