Gogomăniile lui Luhan

Petru Luhan
Avem noi un europarlamentar, nu ştiu dacă vă mai amintiţi de el, Petru Luhan îi spune. Omul a ajuns în Suceava în 2008, înainte de alegerile locale, şi a fost prezentat de Gheorghe Flutur ca pe o achiziţie de excepţie având în vedere funcţiile pe care le-ar fi ocupat prin cine ştie ce companii multinaţionale.

Luhan a fost apoi numit (mai exact a participat la o simulare de concurs) în funcţia de administrator al judeţului de unde ridica în jur de 10.000 de euro pe lună. După ce şi-a demonstrat competenţa în această funcţie (despre episodul cu Simion Florea Marian vă povestesc peste vreo două zile, că şi aşa văd foarte multe căutări pe această temă) Luhan a fost trimis să-şi arate valoarea şi în Parlamentul European.

Numai că din când în când se întoarce la Suceava şi dacă nu se urcă la volan când pleacă din Padrino şi nu se joacă de-a The Fast and the Furious cu poliţiştii, atunci se apucă de făcut conferinţe de presă.

La fel a făcut şi duminică, 7 martie. Pentru că a vorbit gura fără el, Luhan a spus o serie de gogomănii pe care nu ştiu dacă se le încadrez în categoria minciunilor sfruntate cu iz electoral sau în cea a tâmpeniilor spuse din necunoaşterea subiectului.

Luhan a vorbit de subvenţiile pentru terenurile necultivate. Din păcate colegii din presa locală au luat de bune gogomăniile lui Luhan, fără a verifica câtuşi de puţin veridicitatea celor afirmate.

Mai precis, Luhan a spus că UE nu va mai aloca subvenţii pentru terenurile necultivate. Ori e exact pe dos. Agricultorii vor primi de la UE câte 81 de euro pe hectar, cu condiţia realizării unor minime lucrări de întreţinere a terenurilor.
Cel care nu mai dă subvenţii pentru terenurile nelucrate este tocmai ministrul PDL (propus şi susţinut de Flutur) al Agriculturii, Mihail Dumitru.
Ar fi ştiut asta şi Luhan dacă ar fi citit ce declara ministrul acum vreo două zile pentru Gândul. Şi nu ar mai fi dat vina, electoral, pe oamenii răi de la UE care nu vor să dea subvenţii amărăştenilor care au votat cu două mâini ( sau chiar trei, patru, cinci, depinde de secţie) ca să scape de el. 

O altă gogomănie este cea privind suma subvenţiilor. Spune Luhan că pe 2009 s-au plătit câte 166 de euro. Greşit domnu' europarlamentar. Anul trecut s-au plătit 116 euro iar la 166 de euro s-a ajuns în 2010. Dar deh... greu cu cifrele astea. Deşi se rezolvă dacă dai o simplă căutare pe internet.
Cu siguranţă că o fi băgat mai multe gogomănii, numai că nu am eu timp să verific tot ce a spus. Ar fi chiar distractiv. 

sursa video: newsbucovina.ro

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Asta este exemplarul cel mai comun si cel mai tipic al emanatului portocaliu incult, prost, fudul, pupincurist, lingau si tupeist.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scris de un PSD-ist :)) :)) :)).

    Mai Milici chiar daca te ascunzi sub numele de Camil stilul tau de profesor tolomac de romana miroase de la o posta

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest individ insipid complecteaza celebrul cuplu lolek si bolek(lungu si flutur)si formeaza CEI TREI MUSCHETARI PORTOCALII care lupta cu morile de vant si care ne omoara sperantele si visurile de a avea un oras frumos,curat si cu drumuri asfaltate.

    RăspundețiȘtergere
  4. vedeti si asta
    http://www.realitateamea.ro/2010/03/multilimbism-la-pdl-i-dont-know-french-but-im-here-to-support-cristi-preda.html

    e super tare

    RăspundețiȘtergere