skip to main | skip to sidebar

Staţii TAXI ilegale, la Babylon şi Office

Cristaxi Suceava şi-a tras staţii de taxi la Babylon (clubul amenajat în fosta hală de pe strada Curtea Domnească) şi la Office, în Obcini. Nu s-a orientat prost pentru că mai ales în week-end de la cele două localuri aveau o grămadă de clienţi. Totul s-a făcut după un contract încheiat cu proprietarul spaţiilor.

Staţii private mai sunt şi la Kaufland, Iulius Mall sau Padrino, dar pe terenul firmelor respective. În schimb, cele două staţii de la Babylon şi Office erau amenajate pe domeniul public şi amplasarea lor ar fi trebuit făcută prin hotărâre de Consiliu Local.

Între timp, văd că viceprimarul Lucian Harşovschi îi ameninţă cu amenzi pe piraţii din taximetrie. Pe când amenzi pentru cei care au înfiinţat staţiile ilegale?

Later edit: Între timp am reuşit să vorbesc şi cu Lucian Harşovschi. "Cum au apărut, aşa au dispărut", mi-a spus Harşovschi. El a spus că a aflat ieri de staţiile ilegale şi că va sancţiona Cristaxi şi proprieterul Babylon şi Office doar dacă la primărie va fi depusă o sesizare. Aşa că dacă aveţi vreo răfuială cu Cristaxi, Babylon sau Office, acum e momentul să le faceţi rost de o amendă.

Articole recomandate:

    Lucian Harsovschi

Comentează folosind Facebook:

4 comentarii:

  1. foarte bine, s-au pus pe treaba baietii..

  2. acele statii nu le-a infiintat Cristaxi, mai degraba ele existau fiind facute de catre "taximetristi" care nu au nici o legatura cu aceasta activitate ( mai degraba altele ) incurcand accesul si chiar circulatia in unele locuri creand un hoas.In rest numai de bine tuturor carora fac dintr-un lucru bun in asa fel incat sa para o grazavenie.

  3. Asa de departe mergi bai Dinule,in loc sa apreciezi ca in anumite locuri si in anumite situatii unii oameni incearca sa creeze niste reguli prin disciplinarea si fluidizarea traficului la anumite ore pentru a evita blocarea traficului si claxonarea in miez de noapte,justificata uneori din cauza soferilor de taxi care gatuie strada in fata localurilor sus amintite.Ai gasit si tu un subiect fierbinte ca mintea ta...

  4. Cat despre asmutirea populatiei asupra respectivelor locatii si sugerarea de rafuieli venite din partea unui "jurnalist",mai bine ma abtin..

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online