Tudor Gheorghe face mişto de Flutur

Maestrul Tudor Gheorghe l-a luat la mişto pe Gheorghe Flutur. Era pe 6 martie, live, în concert, chiar pe scena Sălii Palatului. E savuros:


HotNews.ro

Antiprimavara, cu celebrul vers "si vin nebuni sa faca schi" a oferit un nou prilej pentru a glumi pe seama politicienilor.
"La Suceava mi s-a intamplat un lucru deosebit. "N-ati vrea sa ramaneti doua zile, ca inauguram partia?" S-a inaugurat partia de la Gura Humorului. 
Zic: "Da de ce?" "Vine si..." "Si ce daca? Am alt program!" Poate e mai bine ca nu m-am dus. Ea a functionat vreo patru zile, probabil. Au venit caldurile, ploaia... si s-a terminat - 11 milioane de euro, la noi?... Dam drumul la oi sa pasca pe partie, in panta asa, oile se vad bine in Bucovina.

Ei bine, mi s-a spus acolo un lucru - trebuie sa vi-l zic. Dom'le, au vrut sa faca acolo doua statui din gheata, de-adevaratelea. Una cu doamna ministru Elena Udrea - a turismului, logic - si una cu un individ din zona de pe acolo: Stefan cel Mare, cred, nu stiu... 
Bine ca n-au avut ideea sa-l puna pe Presedinte. Eu i-am felicitat. Dom'le, foarte bine, pentru ca era foarte greu sa-i raspunda domnul Flutur. Si eu m-am gandit: cum o sa-i raspunda dansul cand zice Presedintele. "Ba, Fluture, eu ce mai fac?" Si ala sa spuna: "Va cam topiti!" Nu da bine... :)

Nu stiu sa schiez foarte bine. Statuile alea doua erau puse la baza partiei. Adica aia cu partiile, cand veneau, ce vedeau ei, intai si-ntai? Doua statui. 
A deschis partia domnul Vladescu - mai, cum a venit asa, parca dansa printre bugete, pac, ocolea invatamantul, cultura, medicina... Eu nu m-am dus ca am spus: dom'le, nici nu stiu sa schiez bine si mi-e teama ca nu pot sa ma opresc. Nimeream, Doamne iarta-ma, in statuie, o spargeam si cine stie ce scriau astia in ziare? "Tudor Gheorghe..." Nici nu vreau sa ma gandesc :)

Dom'le, n-au sigla la PDL. Domnul ministru fost la Invatamant a venit cu propuneri, toate din domeniul nautic: nod marinaresc, sirena, barca, ancora, roza vanturilor... Mi-a trimis mie un prieten, din Portugalia... eu vin cu propunerea. uite sigla. E o sticla de bere. Focalizeaza cineva ce scrie pe asta? Scrie Super Bock! E din Portugalia. Nici n-am deschis-o. Mi-e si frica! Uite ce mica e... Si rea de tot. Adica n-are 4 virgula ceva, cat au la noi berile. Are 6,5. Oooo, va dati seama cat are? E ultimul spectacol in seara asta cu acest spectacol, ma gandeam s-o desfac si s-o beau: mi-e teama de gust! Marius Hristescu mi-a spus ca e expirata din februarie... Sa nu mai spui asta in viata ta! Cum sa expire? Nici sa nu gandesti, nu e politic!"

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. si eu am fost pe 1 martie la Brasov si tot asa a zis :) si cu partia si cu super bock :)) Genial si cantecele la fel

    RăspundețiȘtergere