Cătălin Nechifor "otrăvit" prin SMS

De dimineaţă a început să circule pe telefoane un SMS care îl dă plecat pe Nechifor la independenţi.

SMS-ul pe care l-au primit mai mulţi membri PSD Suceava şi jurnalişti suceveni afirmă că deputatul Cătălin Nechifor va pleca la Uniunea Naţională pentru Progresul României (partidul înfiinţat de aşa-zişii independenţi racolaţi de la PSD şi PNL) în cazul în care nu va câştiga alegerile pentru preşedinţia PSD Suceava.

Nechifor susţine pe blogul său că mesajul este o intoxicare şi că nu va pleca din PSD. Redau mai jos replica lui la SMS-ul "otrăvit". Oricum, lupta din PSD devine din ce în ce mai interesantă.


Dimineata zilei de astazi, 4 mai 2010, mi-a provocat o mare mahnire, am fost, probabil, printre putinii membri PSD care nu au primit sms-ul otravit care m-a dat ca fiind plecat in tabara independentilor. 
Noroc de prieteni, din partid si din presa, care au fost deranjati de modul in care cineva incearca cu orice pret sa ma denigreze, in conditiile in care sunt inscris in competitia interna de partid pentru presedintia PSD la Suceava. 
Lor vreau sa le multumesc si chiar daca ma repet, vreau sa reafirm hotararea mea de a candida, pentru ca nimeni si nimic nu ma poate opri. 
Cred in sansa PSD si vreau sa construim echipa care sa ne aduca in situatia de a fi din nou primii. 
Am acum alte preocupari, ma gandesc mai degraba la ceea ce va trebui sa facem impreuna dupa alegerile din 15 mai si nu ma intereseaza cine a trimis acel sms otravit, poate fi cineva din partid, dar in acelasi timp poate fi cineva de la PDL, pentru ca lui Gheorghe Flutur nu ii este indiferenta starea din PSD si modul in care noi ne propunem sa redevenim din nou primii in judet. 
Am declarat ca nu voi candida decat la functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD, este o hotarare definitiva si irevocabila pentru ca mi se pare incorect sa spun altui coleg sa se dea la o parte, in conditiile in care competia interna va fi castigata de altcineva. 
Nu am plecat niciodata din acest partid, nu am facut parte din niciun alt partid, aici m-am nascut ca om politic, iar datoria mea morala este fata de PSD si fata de membrii de partid, colegii mei, care m-au sustinut si sper sa ma sustina si de acum inainte si evident fata de alegatorii care mi-au acordat increderea lor cand am fost ales europarlamentar si mai apoi deputat in colegiul 4 Falticeni.

Catalin Ioan Nechifor deputat PSD, dependent de colegiul 4 Falticeni 4 mai 2010

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii