Miting interzis în faţa sediului PDL

Sindicalişti protestează în faţa Prefecturii. Miting interzis în faţa sediului PDL
Dacă tot a început sezonul protestelor, să vă spun şi cam ce se mai întâmplă prin judeţul nostru din acest punct de vedere. Dincolo de faptul că în Suceava cei de la Finanţe nu prea s-au solidarizat cu colegii lor din ţară iar în celelalte instituţii s-a muncit cu drag şi spor, unii sindicalişti mai vor totuşi să facă gălăgie.

Aşa se face că liderii filialelor judeţe a principalelor confederaţii sindicale au cerut Primăriei municipiului Suceava să autorizeze un miting în faţa sediului PDL de pe strada Curtea Domnească. 

Primăria a refuzat solicitarea pe motiv că prin zonă se execută nu ştiu ce lucrări (o fi, nu zic nu) şi le-a cerut sindicaliştilor să protesteze mai bine în faţa Prefecturii.

Şi asta, zic eu, doar pentru că un protest în faţa sediului de partid ar fi provocat deranj mai mare decât banalele mitinguri de la Prefectură.

Să vedem ce vor face acum sindicaliştii. Eu nu cred că vor protesta fără autorizaţie pentru că risca amenzi mari de la Jandarmerie, cum au păţit cei care i-au dus pe poliţişti la Cotroceni. Sau poate că nemulţumirea depăşeşte frica faţă de forţele de represiune.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii