De ce se majorează taxa de salubrizare?

Taxa de salubrizare se majoreaza la 4 lei/luna/persoana
Taxa de salubrizare creşte cu 60%. De la 2,5 la 4 lei/lună/persoană. Adică fiecare sucevean va plăti 48 de lei anual pentru salubrizare. Primarul Lungu a anunţat că va fi eliminată şi scutirea pentru persoanele cu handicap. În total, primăria ar urma să încaseze anual, din taxa de salubrizare, aproximativ cinci milioane de lei. Adică peste un milion de euro.

Credeţi că scumpirea taxei de salubrizare va însemna şi servicii mai bune din partea Rosal? Oare nu vom mai vedea buncăre de gunoi acoperite de munţi de gunoi, străzi nemăturate sau spaţii verzi neîngrijite? Oare dacă plătim cu 60% mai mult pentru salubrizare vom găsi în sfârşit coşuri pe stradă? Nu ştiu de ce, dar mie nu prea îmi vine să cred că se va cunoaşte vreo îmbunătăţire.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Să înțeleg că până la urmă au renunțat la idioata idee de a calcula taxa de salubrizare "la metru" și o măresc? Mișto ce să zic. La cât de "curat" e orașul asta ar trebui să ne întrebăm întâi de ce avem o astfel de taxă, mai ales că e o taxă locală, una din multele taxe pe care le pot stabili consiliile locale.

    Ideea e că nu demult tot primăria anunța că anul ăsta nu vor crește taxele :) Ca de obicei, se ține de cuvânt.

    Cred că aici se potrivește perfect asta: http://www.youtube.com/watch?v=TXrT7GAauE0

    RăspundețiȘtergere