The Money Channel "prinde rădăcini" la Suceava

alt
The Money Channel, televiziunea de business parte a grupului Realitatea - Caţavencu, a făcut o transmisiunea în direct din sediul Consiliului Judeţean Suceava. Au vorbit vrute şi nevrute şefii CJ, directori PDL ai instituţiilor deconcentrate şi oameni de afaceri apropiaţi puterii portocalii.

Ce ştie puţină lume este că The Money Channel nu face nimic pe gratis. Televiziunea lui Vântu a încasat milioane de euro din bani publici pe mai multe contracte de publicitate.

Cea mai mare afacere a fost derulată prin firma The Money Channel Consulting SRL. Mai exact, firma respectivă a încasat 4,6 milioane de euro pentru nouă contracte de împăduriri în judeţele Timiş, Mehedinţi, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa şi Buzău.

Adică pentru show-urile live ale lui Mihai Tatulici la Realitatea TV.

Printre altele, The Money Channel Consulting SRL a mai încasat 150.000 de lei de la Oficiul Naţional pentru Registrul Comerţului pentru publicitate şi promovare, 100.000 de lei de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa pentru promovare media şi 200.000 de lei tot de la CJ Dâmboviţa pentru 2.000 de calendare, 2.000 de agende şi 1.000 de felicitări personalizate.

Să mai amintesc de cei 700.000 de lei încasaţi de Realitatea TV de la Ministerul Turismului pentru emisiunea Realitatea All Inclusive.

Oare transmisiunea de astăzi de la CJ Suceava a fost pe gratis sau în conturile The Money Channel au ajuns şi bani publici?

Poate săptămâna viitoare vorbim mai multe lucruri despre afacerea împăduririlor cu bani de la Ministerul Mediulu.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii