Despre audit şi certificate energetice

Despre audit energetic şi certificate energeticeBun, deci de la 1 ianuarie nu-ţi mai poţi vinde sau închiria casa dacă n-ai o hârtie pe care să scrie că e certificat energetic. Mai exact, pe hârtia respectivă ar trebui să scrie cam câtă căldură se pierde prin uşi, ferestre, pereţi, acoperiş etc.

În mod normal, la un apartament racordat la Termica e bine de ştiut cam câte o să te coste factura la iarnă. În schimb, io's curios să văd cum o arăta certificatul energetic pentru casa lu' ţaţa Leana din Dolheşti.

Acum dacă tot a devenit obligatorie treaba cu certificatele energetice, am rămas surprins să văd că avem şi un site al auditorilor energetici din Suceava.
Au un link mare şi colorat de la mine pentru că au înţeles cât de mult contează prezenţa pe internet. Şi pentru că pe site găseşti destul de multe informaţii. Chiar neaşteptat de multe.

Ce-i ăla audit energetic şi certificat energetic, cât costă, la ce-ţi trebuie şi cu ce te ajută (dacă te ajută cu ceva), cât durează şi cine poate face treaba asta. Răspunsuri ar trebui să găseşti pe site-ul auditorilor energetici din Suceava: www.AuditEnergeticSuceava.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii