skip to main | skip to sidebar

S-a golit Bazarul!

Agitaţie mare în Bazar. Aproape toţi bazariştii au dat năvală cu noaptea-n cap în complexul comercial din lunca Sucevei pentru a face ordine în chioşcuri. Maşini burduşite cu marfă au plecat rând pe rând, luni dimineaţă, din Bazar.

Să fie o simplă coincidenţă faptul că prin oraş umblă zvonul că mâine-poimâine urmează o descindere în mare secret a unor echipe de control de la Garda Financiară?

Articole recomandate:

    Bazar, Garda Financiara

Comentează folosind Facebook:

4 comentarii:

  1. Cica au mai fost si saptamana trecuta ceva descinderi... dar nu in forta si nu prea mari:)

  2. De data asta se zice că treaba-i serioasă. Ar fi interesat să văd lacătul pe bazar, chioşcurile închise şi toată marfa inventariată. Vedem ce o să se întâmple.

  3. Parca angajatii Garzii financiare si ai Serviciului de prevenire a fraudelor din IPJ SUceava nu-si fac "cumparaturile" acolo....ce vorbesti? Saracii bazaristi tremura cind ii vad la shoping pe-acolo, organele de control aleg marfurile si uita sa plateasca...ma contrazice cineva??? Si sa nu mai zicem ca taxa de protectie tot direct, in numerar, se plateste organelor de control..OF OF MAI MAI. Solutia ar fi sa vina Garda financiara din Italia, Germania sau Franta in control la Suceava!

  4. Dacă bazariştii ar avea toate actele în regulă, nu ar mai da şpagă, nu-i aşa? Până la urmă e doar vina lor că le tremură chiloţii când intră în bazar Garda Financiară, SIF-ul sau DSV-ul.

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online