Adevărul de Seară se închide de la 1 iunie

Adevărul de Seară se închide de la 1 iunie

Apărută pe piaţă în decembrie 2008, ediţia de Suceava a cotidianului Adevărul de Seară se va închide de la 1 iunie. La fel se va întâmpla cu cele mai multe dintre ediţiile locale din toată ţara.

"Nu pot să spun decât că Adevărul de Seară nu va dispărea ca publicaţie de sine stătătoare după data de 1 iunie. Nu pot să comentez formula sub care va apărea: gratis, pe bani, dimineaţa, seara etc. Nu există o decizie scrisă în momentul acesta, există discuţii de business", a declarat, pentru HotNews, redactorul şef al publicaţiei, Sabin Orcan.

Se pare că jurnaliştii din fiecare judeţ în parte vor fi pătraţi în trust şi vor contribui, ca şi până acum, la toate publicaţiile Adevărul Holding, inclusiv la secţiunile online şi TV.

De menţionat că în cei doi ani şi jumătate de existenţă în municipiul Suceava, Adevărul de Seară reuşise să-şi formeze un public fidel, format în mare parte din persoane în vârstă. Cititorii cotidianului aşteaptă şi acum cu religiozitate apariţia maşinii care le aducea ziarul gratuit în fiecare după-amiază.

Probabil că decizia de a închide un produs destul de căutat totuşi de o anumită categorie socială vine ca urmare a faptului că ediţiile locale nu au reuşit până acum să atragă suficient de mulţi bani din publicitate astfel încât să acopere costurile de funcţionare.

foto: suceavaevanghelica.wordpress.com

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. exact, nu mai au in ce impacheta borcanele si cartofii :))
    de fapt, la pensionari si hartia igienica e cam scumpa :))))

    RăspundețiȘtergere