PNL Vatra Dornei fură de unde apucă

Să zicem că GazetaSV.ro organizează o competiţie de fotbal care poartă numele de Cupa Cartierelor şi are sloganul GazetaSV pune Suceava în mişcare.
Să mai zicem că primele două propoziţii din comunicatul de presă şi spoturile promoţionale sunt:
GazetaSV şi Iulius Mall pune Suceava în mişcare. Ia-ţi gaşca de prieteni şi vino la Cupa Cartierelor, competiţia care îţi readuce bucuria fotbalului din spatele blocurilor.

Să mai zicem că celor de la PNL Vatra Dornei la trece prin minte să organizeze şi ei o competiţie care se numeşte Cupa Primăverii şi care are ca slogan, evident, PNL Vatra Dornei pune dornenii în mişcare!!!. Mai observăm şi că primele vorbe de pe afişul competiţiei sunt:
Ia-ţi gaşca, prietenii şi vino la Cupa Primăverii, competiţie care-ţi readuce bucuria fotbalului din spatele blocurilor!
Nu-i aşa că e o adevărată minune că peneliştilor de la Vatra Dornei le-au trecut prin cap fix aceleaşi expresii pentru a-şi promova competiţia. Minune adevărată, nici nu încape îndoială.

alt

Măcar ăştia de la Dorna au furat doar două propoziţii din spotul de promovare. În schimb nişte unii de prin Fălticeni au furat ideea cu totul. Păi de unde atâta originalitate când ţi-e gândul numai la viagra.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii