Flutur cere drumuri, Şerban face scene

După ce l-a plimbat prin studiourile de televiziune şi la tot lăudat pentru cât de bun primar e, Flutur şi-a pierdut răbdarea şi l-a luat la bâză pe Şerban de la Câmpulung Moldovenesc.

Prezent la paranghelia electorală Drumul Lemnului prin care s-au tocat sute de mii de euro din fonduri europene, Flutur s-a răstit la Şerban cerându-i să repare străzile din oraş dar şi faţadele clădirilor din centru.

La drumuri sau faţade nu ştiu dacă se gândeşte Şerban. Ştiu doar că în urmă cu două săptămâni a cumpărat o scenă de la firma Adamaris SRL Ipoteşti pentru care a plătit 135.000 de lei. Să fie oare pe model Ridzi?
Şi până la urmă, totuşi, de ce are nevoie Primăria Câmpulung de o scenă? N-are cu ce să organizeze spectacole populiste în campanie sau de ce s-o fi apucat Şerban să-şi cumpere scenă de zeci de mii de euro?

Şi, dacă paranghelia tot a avut loc week-endul ăsta zic că trebuie să amintim că cea mai mare realizare a lui Constantin Şerban este că a montat şine pe pista de atletism şi a pus o mocăniţă să se tot învârtă în cerc în jurul stadionului. Auzit-aţi voi tâmpenie mai mare?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii