Cineva ne minte. Să fie Sanda Maria Ardeleanu sau Daniel Funeriu?

Autosuspendatul prorector al USV, deputatul PDL Sanda Maria Ardeleanu a scris recent pe blog că Asociaţia Universităţilor Europene (EUA) nu a făcut niciodată clasificări şi că această instituţie nu poate fi discreditată de gălăgia politică românească. Doamna Ardeleanu s-a referit aici la rectorul USV, Adrian Graur, care a dat în judecată Ministerul Educaţiei cerând suspendarea ordinului privind calsificarea universităţilor.

"Nimeni nu a spus vreodată că EUA clasifică. [...] EUA nu poate fi discreditată de “gălăgia politică” românească", scrie aici Sanda Maria Ardeleanu.

Păi în cazul ăsta cineva minte cu neruşinare pe subiect. Ia uitaţi ce zicea în urmă cu vreo două luni ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu:

Am primit de organismul internaţional selectat, care este cea mai credibilă voce în ceea ce priveşte procesele de evaluare a universităţilor la nivel european, şi anume Asociaţia Universităţilor Europene, am primit aşadar rezultatele primei clasificări a universităţilor. Am semnat şi am trimis la Monitorul Oficial ordinul de constatare a rezultatelor primite de la Asociaţia Universităţilor Europene.



Dacă EUA chiar a făcut clasificarea, atunci Sanda Maria Ardeleanu ne vinde gogoşi. Dacă EUA nu a făcut clasificarea înseamnă că USV a fost trecută în liga a III-a de incompetenţii de la MECTS, cu Funeriu în frunte. În cazul ăsta, sinistrul Funeriu ne minte în faţă şi în loc să-şi asume răspunderea dă vine pe EUA. Caz în care deputatul Sanda Maria Ardeleanu nu ar mai trebui să îl apere ci să îl tragă de urechi şi să-l dojonească pentru că încearcă să discrediteze EUA prin "gălăgia politică". Şi nu numai atât, ar trebui ca doamna prorector şi deputat să-l ia la întrebări cu privire la motivele pentru care USV a fost clasificată în urna a treia valorică.

Cine ne minte în cazul ăsta?

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Dinule, doamna Ardeleanu aşteaptă să ocupe locul cald din rectoratul Universităţii. Nu uita că alegerile la Universitate au loc în martie 2012.

    RăspundețiȘtergere