skip to main | skip to sidebar

UNPR Suceava merge pe liste proprii la locale. Cătălina Vartic, posibil candidat pentru preşedinţia CJ

La Suceava, eventuala Mişcare Populară se va face fără UNPR. Organizaţia judeţeană a UNPR Suceava a hotărât să candideze pe liste proprii în alegerile locale atât în localităţile judeţului cât şi la Consiliul Judeţean.

"În prezent UNPR Suceava definitivează listele de candidați pentru comune si orașe urmând ca în perioada următoare să desemneze şi candidatul propriu pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și-a anunțat deocamdată intenția de a candida liderul judeţean al UNPR, doamna Cătălina Vartic, această candidatura urmând să fie analizată și validată în cadrul ședinței Biroului Politic Județean al UNPR.

Pentru municipiul Suceava UNPR analizează candidaturile a 3 persoane care și-au exprimat dorința de a intra in cursa electorală.

UNPR Suceava va anunța în perioada următoare toate candidaturile din localitățile județului", se arată într-un comunicat de presă transmis de UNPR Suceava.

În comunicat se precizează că printre candidaţii UNPR se vor afla şi primari în funcţie.

Articole recomandate:

    Alegeri locale 2012, Catalina Vartic, UNPR

Comentează folosind Facebook:

2 comentarii:

  1. cred sau grabit in a lua aceasta decizie

  2. UNPR este un partid care nu exista pur si simplu.Exista artificial doar in parlament.Si acolo exista nelegitim deoarece nimeni la alegerile precedente nu a votat cu acest partid.La alegerile de anul acesta va obtine 0%.Cu felicitari:))

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online