skip to main | skip to sidebar

Gabriel Şerban candidează independent la primăria Câmpulung Moldovenesc

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Şerban, a anunţat, joi seară, la un radio local, că va candida independent pentru un nou mandat la conducerea oraşului-staţiune.

În urmă cu exact o săptămână, şeful PDL Suceava, Gheorghe Flutur, anunţase că Gabriel Şerban s-a retras din cursă iar candidatul PDL va fi consilierul local Ioan Ţăran, şeful centrului de exploatare al E.ON Suceava.

Gheorghe Flutur spunea chiar astăzi, într-o conferinţă de presă, că Gabriel Şerban va face parte în continuare din echipa PDL şi va ocupa o funcţie administrativă. Iată că afirmaţiile sale au fost contrazise chiar de Şerban care a anunţat că va candida independent pentru un nou mandat în funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc.

La emisiunea la care am făcut referire, Gabriel Şerban a afirmat că va candida pentru un nou mandat pentru că are prea multe proiecte începute care trebuie finalizate şi că din punctul lui de vedere singurul său contracandidat este tot Gabriel Şerban.

Foarte interesant este că Gabriel Constantin Şerban a participat, miercuri seară, la Casa de Cultură din Câmpulung, la lansarea candidaţilor UNPR pentru primăriile din zona de munte a judeţului.

Articole recomandate:

    Constantin Gabriel Serban, E.ON, Flutur, Ioan Taran, PDL, politice, UNPR

Comentează folosind Facebook:

1 comentarii:

  1. pacat ca mai sunt lasati sa candideze asemenea oameni

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online