Demiterea generalului Șalar, șeful Jandarmeriei Suceava, cerută la lansarea candidaților USL

Unul dintre reprezentanții protestatarilor din Suceava, Lucian Spetcu, a solicitat, sâmbăta, pe scena sălii mari a Casei de Cultură, la lansarea candidaților USL la alegerile locale, demiterea inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, generalul de brigdă Eugen Șalar, din cauza amenzilor aplicate protestatarilor suceveni.

Trimiteți un comentariu

42 Comentarii

  1. spetcu e dobitocul ala care umbla prin munti sa isi dezmorteasca ficatul dupa saptamani de betie si dupa aia scrie pe blog impresii. un ratat

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucian Sfetcu este unul din manifestantii din fata prefecturii Suceava.Datorita lui,datorita celorlalti manifestanti din Suceava ,Bucuresti si alte orase am scapat de dictatura PDL.Am scapat de guvernul PDL si acum la alegeri scapam cu totul de ei.Cronica lui despre manifestatiile din Suceava este absolut fenomenala iar masurile propuse in final constituie un adevarat program de primar .
    Generalul de brigada Eugen Salar a fost deja chemat de Parchetul militar si destituirea lui e o chestiune de ore.Vorba lui Lucian,asa merita cel care a pus haina militara pres la picioarele lui Flutur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Luciane! Daca 10 % dintre romani ar avea curajul tau tara noastra ar fi una dintre democratiile acestei lumi.

    Cat despre PDL-isti va spun eu ca inca mai misca, nu vor renunta asa de usor la polul de putere pe care-l reprezinta Gheorghe Flutur. Animalul politic Flutur chiar daca e ranit si incoltit inca mai riposteaza prin slugile sale in teritoriu. Unul dintre acestia e curva politica Sanduleac Catalin (fost UUR, fost PSD, fost PNL), primarul din Serbauti recent trecut la PDL si care recurge la santaj si amentintare facand liste cu ce-i care accepta sa le puna pe garduri afise electorale. Ce-i care refuza sunt amenintati de tatal sau, care e padurar in comuna ca nu vor mai primi lemne la iarna. Cam astia sunt slugile PDL-iste din teritoriu. Ma mir ca noii venit la putere din USL nu iau atitudine sau poate asteapta ca acestia sa intinda coarda si sa fie mai santajabili decat sunt acum? Dracu sa-i mai inteleaga.


    Un LIBERAL AUTENTIC

    RăspundețiȘtergere
  4. Spetcule, las-o dracu, prietene. Că o arzi ca un gherțoi comunist în pantaloni militărești și cu aere Ceaușiste. te legi de PDL și ieși la ceai cu PSD-ul....

    RăspundețiȘtergere
  5. ANONIMULE, sa intelegem ca tu faci parte dintre ”proaspat vopsitii PDL” (va e jena sa mai apareti ORANGE si acum inclusiv tapinarul sef si-a pus cravata de culoarea verde)? E normal ca ii ataci pe cei care au avut curajul sa va infrunte. Schimba repede tabara ca acum lingi fundul unui cadavru sau fa-ti breton la vene daca mai ai un dram de onoare.

    ss. un LIBERAL autentic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lucian SPETCU, alias " camil" pe forumuri, nick sub care se ascunde ca sa-si hraneasca frica si lasitatea, injura intr-un mod abject, de peste patru ani de zile, pe toate forumurile pe toata lumea. Este un introvertit clinic, bolnav grav si poate fi un subiect fascinant pentru psihiatrii. Tot ce atinge otraveste si pute. A injurat, in mod necinstit si mizerabil, guvernarea Marza si PSD-ul, ( nu ca nu ar merita, noi vorbim aici de onoare si de asumare, nenicule, nu s-o dam pe anonima ) folosind doar cateva cuvinte pe care le repeta in mod obesiv, sarace si dispersate de altfel. Cine e curios sa le stie si sa le citeasca si ar avea, sa presupunem, rabdare, le poate gasi sub pseudonimul "camil". Ele exista oricum intr-un folder pentru amatorii de cazuri clinice evidente. Favoritul injuraturilor sale, scoase din haznaua cu sinucigasi, este Baisanu.

    Pe acesta nu-l iarta de ani multi si buni, folosind, la adresa acestuia, nu cuvinte ci abjectii. Baisanu l-a demascat, in direct, intr-o emisiune la PLUS TV, intrand in direct, prin telefon, transmitandu-i lui "camil" toate cele bune, tocmai cand el o facea pe eroul nerecunoscut cu pseudomitingurile iernii. ( cei care mancau cacatel din pelinci in anii 90 nu au de unde sa stie ce sant acelea mitinguri adevarate- antisistem, antidictatura, antiucigasi, anti iliescu samd ). Marele Camil s-a ascuns sub pupitru ca un sobolan raios si a inghetat in mutenie, fastacindu-se ca un copil cu retard ce a facut pipi pe scena in timpul serbarii de absolvire in fata tuturor celor prezenti si a celor din fata televizoarelor.

    Colegii lui spun ca atunci cand este vorba despre el ( in cazuri diverse) isi trimite singur comentarii elogioase si se bucura ranjind la o bere, apreciindu-si chitibusia lui de smecher, injurand ca un borfas. Chiar si aici este unul asemanator cu altele expuse pe alte forumuri, ( 99% copy paste). Ghiciti care? Acum ( de fapt de vreo doi ani), soricelul triumfalis de la Costana-“camil”-injura PDL, cu aceleasi cinspe cuvinte, copy paste 90%. Si pentru ca lui Nechifor ( in intelepciunea lui intergalactica) ii plac anonimii ce injura abulic si delirant PDL-ul, conjura eroismul. Ii vine si lui randul, cat se poate de repede, nu trec 35 de zile. Aceasta butaforie gretoasa nu-i convinge nici macar pe idioti.

    Introvertirea dauneaza grav sanatatii mintale. O spun psihiatrii dupa ce au constatat cu ingrijorare ca din ce in ce mai multi romani intra in depresii periculoase si au nevoie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte interesant acest comentariu. cred ca autorul lui putea sa scrie si mai mult. sper sa nu fie sters

    RăspundețiȘtergere
  8. Am cel mai mare respect pentru Lucian.El reprezinta noua generatie de tineri inteligenti,informati,cu coloana vertebrala.Societatea civila trebuie sa pazeasca valorile democratiei si sa indrepte derapajele puterii,oricare ar fi aia.Societatea civila trebuie sa vegheze ca puterea sa foloseasca legal banii nostri si sa nu incurajeze coruptia.Mitingurile iernii au fost mitinguri adevarate,ale reprezentantilor cu constiinta inalta ai sucevenilor.Ele au dus la caderea puterii portocalii.Datorita unor oameni ca Lucian,dictatura pedelista a cazut in Romania.Bravo Lucian

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonimilor trimişi la aruncat cu lături, ştiţi unde mă găsiţi dacă vreţi să avem o discuţie. Comentarii ca al anonimului de la 23:18 au început să apară în mod frecvent după ce am vorbit în faţa camerelor. În el apar câteva clişee amplificate într-un mod securistic şi apoi amestecate. Dacă am ajuns să mi se dedice asemenea comentarii kilometrice, scrise parcă de Ioan Manole şi alţi propagandişti PDL, înseamnă că vă ustură rău activitatea mea şi deşi aţi încercat să-mi faceţi probleme la serviciu şi să-mi speriaţi părinţii, nu aţi reuşit. Aşa că hai cu beţiv, psihopat şi multe alte scorneli pe care le proferează ONG-işti sugători de bani şi care mimează activităţi şi postacii PDL. Despre noi cei care am protestat, propaganda oranj a spus în mod constant că luăm bani, că ni se dă băutură, iar când nici cu jandarmii nu au reuşit să ne intimideze, au schimbat placa şi au spus că suntem nişte nebuni.

    Până şi chestiunea cu Camil este un clişeu. Am identificat cel puţin patru persoane care folosesc acest nume pentru a comenta. Au început să şi-l însuşească pentru că spunea ceva şi apoi l-au deturnat în scopul în care au dorit, utilizând cuvinte mai mult sau mai puţin licenţioase.

    Dacă sunteţi persoane publice, asumaţi-vă critica, oricum ar fi ea, CEDO spune clar că un om politic aflat într-o funcţie publică este nevoit să-şi asume şi critica dură constând în înjurături şi cuvinte neacademice. Deci nu vă aşteptaţi ca atunci când apăreţi pe scenă sau pe canalele media, toată lumea să cadă pe spate. Dacă sunt unii care critica activitatea voastră, foarte bine, e dreptul lor.

    Personal, ieşind în media, mi-am asumat toate opiniile scrise sau verbale. Implicit şi comentarii negative care nu au nicio legătură cu adevărul. Pe mine m-au evaluat superiorii, m-au evaluat studenţii. Rezultatele sunt bune şi foarte bune. Dacă Băişanu va dori o discuţie pe tema Camil, sunt disponibil.

    Pe Mârza şi a sa conducere i-am înjurat pentru că îmi doream altceva. Flutur a avut toate pârghiile, însă a consumat timpul şi banii pe paranghelii şi prea puţine lucruri durabile vor rămâne după el. În Nechifor cred, pentru că este un politician de altă factură, un om care ştie ce este dialogul şi care se ţine de cuvânt. Mie mi-a demonstrat-o.

    Jos Şalar!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vremurile s-au schimbat.In Bucuresti deja,dar se vor schimba incet incet si la Suceava.Acest regim PDL dictatorial e in agonie.In Suceava el va mai avea cateva tresariri dar vca sfarsi la fel ca in toata tara.Vrem o conducere onesta,cinstita,europeana,emancipata,inteligenta,cu constiinta inalta si dragoste de tara.Care sa puna pe primul loc interesul cetateanului si nu interesul propriu si de gasca.Care sa discute permanent cu societatea civila si sa afiseze o transparenta totala a cheltuirii banului public si a proiectelor de viitor.Sub PDL acest lucru nu s-a realizat.Dar datorita unor oameni ca Lucian,ca manifestantii din Suceava ,Bucuresti,etc schimbarea clasei politice e pe cale sa se realizeze.Dinozaurii istoriei trebuie sa dispara.Chiar daca la Suceava vor disparea mai tarziu,ei vor disparea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Camil: continua sa fie las si sa minta, se victimizeaza si delireaza in stilul stiut de parca intreaga planeta s-ar invarti in chilotii lui. Sa fim clari si expliciti in chestiunea cu... "Până şi chestiunea cu Camil este un clişeu. Am identificat cel puţin patru persoane care folosesc acest nume pentru a comenta...". Minciuna amesteca cu o lasitate feroce. De ce ? Pentru ca toate au folosit acelasi IP si au generat acelasi "emoticon sau iconita", adica toate au aceeasi amprenta. Nimeni nu se poate substitui sau ascunde in calculatorul ( unitatea centrala) cuiva ca sa-i foloseasca limbajul si tastatura.

    Este rusinos si copilareste sa te disculpi in asemenea fel. Si inutil. Ca sa ce? Ca sa grohai? Stupid. Si este jenant sa spui asemenea tampenii atat timp cat omul nu era vreun geniu in domeniu, nu producea vreun merit sau vreun ghisaft ci era doar un individ care injura, golaneste si pestilential, sub un pseudonim banal. Atat. Sau te pomenesti ca multimi entuziaste care nu mai aveau timp de gandire si imaginatie, imprumutau, in graba, pseudonimul respectiv, IP-ul, amprentele electronice, limbajul de tatza beata si se hraneau din gloria de a te numi (sic!sic!) camil.

    Spetcule, n-o mai fa pe martirul si pe eroul, nu esti nici pe departe o victima si nimeni nu te urmareste sau te hartuieste asa cum bocesti tu. Lucrezi la stat, castigi foarte bine, te plimbi liber peste tot, faci ce vrei... samd. Acestea sant exclusiv fantasmele tale, obsesiile tale clinice specifice bolii care tin, in final, de sentimentul de compasiune pe care iti doresti, cu viclenie, sa-l smulgi de pe la unii care nu te cunosc cu adevarat. Si nu stiu la ce-ar folosi, Aceasta tactica face parte tot din arsenalul de manifestari clinice ale acestei suferinte, veche de cand lumea.

    Esti propriul tau prizioner si temnicer in acelasi timp. Esti doar un cabotin cu mainile si creierul legate de o boala care ii indeamna pe multi sa se creada Napoleon, Hitler, ISUS, sau chiar Iluminatii la un loc...

    Timpul trece si schimba lumea de sute de mii de ani in mod implacabil. Nu e meritul tau in asa ceva, dar daca insisti sa crezi ca acolo este spiritul tau tutelar, du-te, CAMILE, sa-ti iei medicamentele. Un vagon de chefereu si tot n-o sa-ti ajunga. Daca ai dorit compasiune, de la mine o ai. Din belsug.

    RăspundețiȘtergere
  12. Spetcule, nu te mai incuraja singur scriindu-ti comentarii laudative ca este jenant. Se vad de la o posta omagiile pro domo, nasol...

    RăspundețiȘtergere
  13. Luciane,sunt uimit.Vad ca Manolea si gasca pedelista sunt speriati de moarte.Inseamna ca ceva se intampla.Inseamna ca demiterea generalului Salar e o certitudine.Inseamna ca dictatura portocalie s-a prabusit in tandari.Si cine a realizat acest lucru?30- 40 de oameni obisnuiti cu constiinta inalta care au manifestat 2 luni contra dictaturii portocalii.Binenteles totul corelat preluarea puterii de USL.deci se poate .Societatea civila trebuie sa actioneze mereu pentru respectarea democratiei,a constitutiei si a legilor.deci se poate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi se pare mai mult decât penibil să fiu acuzat că sunt laş de un anonim în delir care scrie de o perioadă bună şi aici şi la Sandrinio. Ai scris şi în timpul protestelor şi tot că sunt nebun spuneai. Deja te repeţi. Ai idei mai mult decât fixe şi vocabularul lui Ioan Manole. Probabil ai stat suficient la balamuc pe lângă psihiatrii de ţi-ai însuşit câteva dintre cunoştinţele lor. Roagă-l pe Dinu să-ţi arate IP urile celor care scriu, şi mergi cu ele la securiştii de la voi din partid care încă vă mai răspund la comenzi şi vezi cine sunt cei care scriu. În rest, fiecare judecă singur şi ştie cine sunt eu şi cine sunteţi voi postacii oranj. Cel mai bine ar fi ca Dinu să ne arate IP-urile tuturor comentariilor, să vedem tu de unde scrii şi cine eşti.

    Cu Camil am scris şi voi mai scrie mult şi bine. Ce îţi spuneam eu mai sus ţie şi restului oilor de pe dealurile de la Frasin e că nu toate acele comentarii îmi aparţin. De Băişanu îţi aminteşti pentru că în acea perioadă, când el era prefect, tu erai sluga lui. Apoi ai muşcat mâna care te-a hrănit şi te-ai mutat în cealaltă barcă.

    Cât despre câştig, sper să trăieşti toată viaţa cu banii pe care-i câştig eu acum. Am făcut multe sacrificii ca să mă plimb pe unde am fost şi o fac în continuare şi o fac aproape exclusiv pe banii mei. De aia pot spune ce vreau şi când vreau şi unde vreau. Nu am stăpâni ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Debarcarea lui Şalar e aproape şi nu numai a lui. Multe slugi şi vătafi vor pleca. Cât despre boschetarii de presă, un nume ai rostit deja, după alegerile din toamnă vor dispărea mulţi dintre ei din peisaj.

    RăspundețiȘtergere
  16. Comentariile delirante cu iz de felcer comunal scrise de un anonim pe acest forum seamănă mai mult decât izbitor cu următoarea dejecţie epistolară http://www.dinuzara.com/2012/04/catalin-nechifor-vs-ioan-manole.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Șalar, (Haraluță) pe timpul cât era maior la Fălticeni (1999) împreună
    cu Frankenstein(Franciuc) terorizau SSC-isti, obligându-i să strângă
    de-ale gurii de la ”tilicari”. Care gradat nu reușea să se conformeze
    era chemat la fiecare jumătate de oră să dea raportul sau și mai rău
    toată compania care nu percuta trecea prin exerciții de alarmare. Până când s-a sesizat Bujor de practicile lor și i-a pus cu botul pe labe.

    RăspundețiȘtergere
  18. 99%,99% ditre purtatorii de izmene cazone au facut aceste lucruri de cand e lumea-lume si bibanul -biban in Romania. Sictir!

    RăspundețiȘtergere
  19. Observati, va rog, ca 95% din comentariile de pana acum sant semnate “spetcu” sau anonim. Asta spune totul despre subiectul stirii care-si comenteza sub diferite ipostaze, cu patima tantosa, propria actiune. Nu este un experiment suprarealist si nici surprize-surprize de cosmar. Sant fetele nevazute si intunecate ale raului atat de prezente in mintea unora, ( ca niste papusi matrioska). Aceleasi injuraturi dejectate in cascada la adresa altora, aceelasi sevraj in dinamica unei febre aftoase, situatii care-i creaza lui nevozitate maxima cand ii sunt adresate, intemeiate, de altfel.

    De acord ca este greu sa te rupi de obsesia demonica si ridicolul „Jos Salar”, ce pentru tine misca sorii pe ceruri si te crucifica direct pe Calea Lactee. De acord ca este greu sa recunosti ca, sub carcasa de camuflaj, se ascunde o metastaza a puroiului infect, o chestiune de pudoare feciorelnica, dar asta nu-ti da dreptul sa hotarasi si sa impietezi asupra destinelor altora, nici in gluma, chiar daca te roade o ura infernala, ca pot interveni, printr-un joc stupid al intamplarii, defectiuni sau ricoseuri si accidentul ( TASTI-BASTI) este gata. Vine de la acea zicere cu... „ce tie nu-ti place...”

    Sa mergi insa de la polemica sterila de pe forumuri pana la afirmatii de genul ca „la toamna vor disparea cu totii” este deja mai mult decat fascism peremtoriu, rostit de o primata care-si cauta cu nerabdare si spume-n volburate streangul, si atunci este mai mult decat mila amestecata cu instinct de conservare legitime; in asemena situatii se riposteza. Scurt si naucitor, de doar doi euro, camilache. Enuntul tau precum ca nu ai stapan este tragi-comic: statul acesta arogant ( unde tu trandavesti ca un pustnic nespalat) este, din pacate, cel mai diabolic si mai crud stapan pentru ca are mii de capete nevazute. Ce este tragic pentru cei foarte, foarte multi care nu lucreaza la stat si care tin tara asta pe cocoasa este ca acest stat a contaminat cu aroganta si nesimtire pe aproape toti sclavii lui. Si in acest hardau intri si tu printre primii.

    Faptul ca tu te crezi imparatul masinilor pe care le lingi , la propriu, cand nu ai altceva de lins, este grav doar pentru tine si atat, o chestiune de optiune, nu impieteaza asupra altora. In fond esti platit din bani publici si pentru aceasta onoare ar trebui sa faci totusi ceva concret sau sa treci la privat, daca esti atat de nemutumit de statul sarac ce nu te plateste pe masura, ca nu te tine nici-o dictatura legat in lanturi de masinile de la Universitate.

    Aici poti sa demonstrezi cat esti de important pe planeta si cat este de vitala existenta ta in universul acesta pagan si netrebnic ce nu vrea sa-ti recunoasca geniul. Cat de multe poti face tu pentru omenirea aceasta in deriva si nimeni nu te vede sa-ti dea carma.. Axioma ca tu nu ai „... stapan” este grabita si cu retard dar poate fi discutata atunci cand o sa musti adanc din tarana neputintei. Iti recomand prudenta si atentie dusa la paroxism.

    Spetcule, pe Baisanu l-ai injurat, pentru ca il urasti de moarte, ura care-ti va fi fatala, non-stop, in ultimii 4, 5 ani si nu numai cand a fost prefect. Aici minti ( ca si in sute de alte cazuri) si o sa-ti dau exemple doar in ultimul an, nenumarate. Salvate in alte memorii. Acum, scuza-ma, nu mai am timp de pierdut cu bolile tale si nenumaratele lor fete. Sigur ca n-o sa primesc multumiri si nici nu astept. Totul e vanare de vant si mare desartaciune. Salve!

    Deocamdata doar cateva de forumul acesta: http://www.dinuzara.com/2012/04/baisanu-minte-poporul-cu-feisbucul.html. Cine stie, stie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Salare tu esti tata?! Consideri un comportament normal sa mananci tu si familia ta din hrana recrutilor. Felul in care injuri(sictir) confirma faptul ca apartii etniei mult iubite in Romania. Va vine si voua randul sa dati socoteala, coloratilor!

    ss. FS

    RăspundețiȘtergere
  21. Observati, va rog, ca 95% din comentariile de pana acum sant semnate “spetcu” sau anonim. Asta spune totul despre subiectul stirii care-si comenteza sub diferite ipostaze, cu patima tantosa, propria actiune. Nu este un experiment suprarealist si nici surprize-surprize de cosmar. Sant fetele nevazute si intunecate ale raului atat de prezente in mintea unora, ( ca niste papusi matrioska). Aceleasi injuraturi dejectate in cascada la adresa altora, aceelasi sevraj in dinamica unei febre aftoase, situatii care-i creaza lui nevozitate maxima cand ii sunt adresate, intemeiate, de altfel.


    De acord ca este greu sa te rupi de obsesia demonica si ridicolul „Jos Salar”, ce pentru tine misca sorii pe ceruri si te crucifica direct pe Calea Lactee. De acord ca este greu sa recunosti ca, sub carcasa de camuflaj, se ascunde o metastaza a puroiului infect, o chestiune de pudoare feciorelnica, dar asta nu-ti da dreptul sa hotarasi si sa impietezi asupra destinelor altora, nici in gluma, chiar daca te roade o ura infernala, ca pot interveni, printr-un joc stupid al intamplarii, defectiuni sau ricoseuri si accidentul ( TASTI-BASTI) este gata. Vine de la acea zicere cu... „ce tie nu-ti place...”


    Sa mergi insa de la polemica sterila de pe forumuri pana la afirmatii de genul ca „la toamna vor disparea cu totii” este deja mai mult decat fascism peremtoriu, rostit de o primata care-si cauta cu nerabdare si spume-n volburate streangul, si atunci este mai mult decat mila amestecata cu instinct de conservare legitime; in asemena situatii se riposteza. Scurt si naucitor, de doar doi euro, camilache. Enuntul tau precum ca nu ai stapan este tragi-comic: statul acesta arogant ( unde tu trandavesti ca un pustnic nespalat) este, din pacate, cel mai diabolic si mai crud stapan pentru ca are mii de capete nevazute. Ce este tragic pentru cei foarte, foarte multi care nu lucreaza la stat si care tin tara asta pe cocoasa este ca acest stat a contaminat cu aroganta si nesimtire pe aproape toti sclavii lui. Si in acest hardau intri si tu printre primii.


    Faptul ca tu te crezi imparatul masinilor pe care le lingi , la propriu, cand nu ai altceva de lins, este grav doar pentru tine si atat, o chestiune de optiune, nu impieteaza asupra altora. In fond esti platit din bani publici si pentru aceasta onoare ar trebui sa faci totusi ceva concret sau sa treci la privat, daca esti atat de nemutumit de statul sarac ce nu te plateste pe masura, ca nu te tine nici-o dictatura legat in lanturi de masinile de la Universitate.


    Aici poti sa demonstrezi cat esti de important pe planeta si cat este de vitala existenta ta in universul acesta pagan si netrebnic ce nu vrea sa-ti recunoasca geniul. Cat de multe poti face tu pentru omenirea aceasta in deriva si nimeni nu te vede sa-ti dea carma.. Axioma ca tu nu ai „... stapan” este grabita si cu retard dar poate fi discutata atunci cand o sa musti adanc din tarana neputintei. Iti recomand prudenta si atentie dusa la paroxism.


    Spetcule, pe Baisanu l-ai injurat, pentru ca il urasti de moarte, ura care-ti va fi fatala, non-stop, in ultimii 4, 5 ani si nu numai cand a fost prefect. Aici minti ( ca si in sute de alte cazuri) si o sa-ti dau exemple doar in ultimul an, nenumarate. Salvate in alte memorii. Acum, scuza-ma, nu mai am timp de pierdut cu bolile tale si nenumaratele lor fete. Sigur ca n-o sa primesc multumiri si nici nu astept. Totul e vanare de vant si mare desartaciune. Salve!


    Deocamdata doar cateva de forumul acesta: http://www.dinuzara.com/2012/04/baisanu-minte-poporul-cu-feisbucul.html. Cine stie, stie.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sterge cineva ultimul comentariu sau este doar o nesincronizare la net?

    RăspundețiȘtergere
  23. Observati, va rog, ca 95% din comentariile de pana acum sant semnate “spetcu” sau anonim. Asta spune totul despre subiectul stirii care-si comenteza sub diferite ipostaze, cu patima tantosa, propria actiune. Nu este un experiment suprarealist si nici surprize-surprize de cosmar. Sant fetele nevazute si intunecate ale raului atat de prezente in mintea unora, ( ca niste papusi matrioska). Aceleasi injuraturi dejectate in cascada la adresa altora, aceelasi sevraj in dinamica unei febre aftoase, situatii care-i creaza lui nevozitate maxima cand ii sunt adresate, intemeiate, de altfel.

    De acord ca este greu sa te rupi de obsesia demonica si ridicolul „Jos Salar”, ce pentru tine misca sorii pe ceruri si te crucifica direct pe Calea Lactee. De acord ca este greu sa recunosti ca, sub carcasa de camuflaj, se ascunde o metastaza a puroiului infect, o chestiune de pudoare feciorelnica, dar asta nu-ti da dreptul sa hotarasi si sa impietezi asupra destinelor altora, nici in gluma, chiar daca te roade o ura infernala, ca pot interveni, printr-un joc stupid al intamplarii, defectiuni sau ricoseuri si accidentul ( TASTI-BASTI) este gata. Vine de la acea zicere cu... „ce tie nu-ti place...”

    Sa mergi insa de la polemica sterila de pe forumuri pana la afirmatii de genul ca „la toamna vor disparea cu totii” este deja mai mult decat fascism peremtoriu, rostit de o primata care-si cauta cu nerabdare si spume-n volburate streangul, si atunci este mai mult decat mila amestecata cu instinct de conservare legitime; in asemena situatii se riposteza. Scurt si naucitor, de doar doi euro, camilache. Enuntul tau precum ca nu ai stapan este tragi-comic: statul acesta arogant ( unde tu trandavesti ca un pustnic nespalat) este, din pacate, cel mai diabolic si mai crud stapan pentru ca are mii de capete nevazute. Ce este tragic pentru cei foarte, foarte multi care nu lucreaza la stat si care tin tara asta pe cocoasa este ca acest stat a contaminat cu aroganta si nesimtire pe aproape toti sclavii lui. Si in acest hardau intri si tu printre primii...

    continuarea in urmatoarea postare

    RăspundețiȘtergere
  24. ...Faptul ca tu te crezi imparatul masinilor pe care le lingi , la propriu, cand nu ai altceva de lins, este grav doar pentru tine si atat, o chestiune de optiune, nu impieteaza asupra altora. In fond esti platit din bani publici si pentru aceasta onoare ar trebui sa faci totusi ceva concret sau sa treci la privat, daca esti atat de nemutumit de statul sarac ce nu te plateste pe masura, ca nu te tine nici-o dictatura legat in lanturi de masinile de la Universitate.

    Aici poti sa demonstrezi cat esti de important pe planeta si cat este de vitala existenta ta in universul acesta pagan si netrebnic ce nu vrea sa-ti recunoasca geniul. Cat de multe poti face tu pentru omenirea aceasta in deriva si nimeni nu te vede sa-ti dea carma.. Axioma ca tu nu ai „... stapan” este grabita si cu retard dar poate fi discutata atunci cand o sa musti adanc din tarana neputintei. Iti recomand prudenta si atentie dusa la paroxism.

    Spetcule, pe Baisanu l-ai injurat, pentru ca il urasti de moarte, ura care-ti va fi fatala, non-stop, in ultimii 4, 5 ani si nu numai cand a fost prefect. Aici minti ( ca si in sute de alte cazuri) si o sa-ti dau exemple doar in ultimul an, nenumarate. Salvate in alte memorii. Acum, scuza-ma, nu mai am timp de pierdut cu bolile tale si nenumaratele lor fete. Sigur ca n-o sa primesc multumiri si nici nu astept. Totul e vanare de vant si mare desartaciune. Salve!

    Deocamdata doar cateva de forumul acesta: http://www.dinuzara.com/2012/04/baisanu-minte-poporul-cu-feisbucul.html. Cine stie, stie.

    RăspundețiȘtergere
  25. Mai nenica cu aia mica,voi santeti incolori sau rosu, galben, albastru nu sant culori, sclav cu minte de curca beata.

    RăspundețiȘtergere
  26. Oameni buni, ne-ati bagat in ceata total ! Cine-i Camil ? Stie cineva cine este cu adevarat, unde lucreaza, chestii din astea? Lucian Spetcu cine e? Eu pina ziele astea nu am auzit de el. Detalii: pe unde lucreaza, ce studii are? Asa de curiozitate, ca peste noapte a devenit vedeta.

    RăspundețiȘtergere
  27. Draga Camil sau Spetcu(ca tot in ceata ne-ati lasat despre care cum sinteti) esti grobian. Ce te deranjeaza ca publicul vrea sa stie detalii despre viata ta, ca doar esti vedeta pe net?!Si daca cineva ne-ar da asemenea detalii iti imaginezi ca venim sa-ti cintam o serenada la geam ? Stai calm, ia-ti tratamentul si nu ne baga pe noi in seama. Vezi-ti tu de-ale tale.

    RăspundețiȘtergere
  28. Il cunosc pe Lucian Sfetcu de la manifestatii.Este un tanar care a participat 2 luni la mitingurile din fata prefecturii.Datorita lui si celorlalti 30 de manifestanti s-a prabusit dictatura portocalie.Amanunte gasiti pe blogul lui
    http://spetcu.wordpress.com/2012/04/21/protestatar-doua-luni-in-fata-palatului-administrativ-din-suceava/
    Cel car il ataca atat de abject este IOAN MANOLE REALIZATOR LA POSTUL PDL BUCOVINA TV.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ok. Sa traiesti pentru informatii. Nu stiam ca are blog. Toate bune.

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu cred ca aici este acel Spetcu pe care il stiu eu de ceva ani. Nu-l recunosc si sant dezamagit daca e el si foloseste un asemenea limbaj si are asemenea iesiri. Omul avea ceva probleme si atunci dar nu chiar atat de evidente. Luciane, este infiorator ce vad eu aici. Omule rezolva-ti cumva aceste nebunii si mai controleaza-te ca o sa sfarsesti foarte rau.Cuibul de cuci te ia in paza.

    Salut-Salaul de la Prut

    RăspundețiȘtergere
  31. Individul acesta (Lucian SPETCU alias „camil” ) a ajuns intr-un stadiu clinic atat de pervers si bizar incat foloseste, in tehnica sa de asalt, mizerabil si deloc literar, reactie nesteptata chiar si la un pigmeu preistoric ce a invatat sa scuipe (ca doar atacul este cea mai buna aparare) sintagme care i-au fost adresate, in luna ianuarie, a acestui an, pe forumuri, de catre altii si de catre subsemnatul. Iata si primul comentariu scris atunci care i-a fost dedicat pe data de 22 ianuarie. Observati, va rog, ca din acest comentariu el s-a inspirat masiv, intr-o secventa deliranta, care nu poate fi acoperita decat de experienta a zeci de asezaminte de psihopati si ani de evolutie negativa a bolii. Este cea mai stralucita treapta a masochismului visceral: sa raspunzi altora cu texte in care ai fost subiect de analiza clinica!. Uluitor! Uluitor! Uluitor!

    http://www.dinuzara.com/2012/01/video-primele-incidente-la-protestele.html

    dinu 23 ianuarie 2012, 11:35
    Camil şi-a şters singur comentariile, vor fi eliminate şi replicile la acele comentarii...

    PUTINA ATENTIE!.

    22 ianuarie 2012, Suceava...CATRE CAMIL, pe forum, comentariul in intregime.

    „...CAMILE, nu ti-am mai raspuns de luni bune de tot. Vad, cu tristete, ca boala ta evolueaza in mod galopant si este total scapata de sub control. Ai devenit paranoic agresiv fata de deprimatul de serviciu ce erai candva. La fel de vulgar, obscen, semidoct cu aere de academician si captiv in obsesiile tale maladive. Baiete, deja grobianismul tau de putoare bugetara, care nu se spala nici la propriu, face valuri de greata. Esti de acord sa ne vedem intr-o zi si sa ne spui tu, asa, cu sinceritate, de ce ai fost platit atatia ani de zile doar pentru ca ai lustruit cu bere, vodca si basini utilajele acelea in cusca ta mecanica de la Universitate ?

    Pe ultimii cinci ani, sac de osanza si venin, din bani publici, hoit ambulant, vrei ?. Ca la carte, putoare, ca la carte, sa vedem daca justifici macar 0,00001 % din cat ai incasat, nemernic ipocrit, ce stai si injuri, zi si noapte, pe forumuri iar banii neputintei tale endemice iti intra in conturi ca sa ai de bere si de calatorii.

    Curaj, CAMILE, curaj ca sa arati fata ta adevarata si nu doar eroismul tau de las ordinar pitit in spatele tastaturii si a unui pseudonim banal.

    PS:...”Deocamdată protestez în stradă şi dacă nu va pica guvernul, atunci mă voi aşeza la scris şi vom da cărţile pe faţă. M-am săturat de borfaşii şi neamurile proaste care ocupă clădirea Prefecturii.”...si asa mai departe

    ...spui tu mic politruc, de ce nu te duci sa scrii carti de pe acum si de ce totusi incasezi banii publici care ar putea sa hraneasca un sarac, de atatia ani de zile?. N-ai adus nimic folositor in toti anii cat ai supt pe toate caile, fantosa de carpa imbibata in urina. Mergi la „PRIVAT”si demonstreaza ce poti, scrie toata ziua, cat esti platit, pe forumuri, apoi mai vedem.”

    22 IANUARIE 2012, SUCEAVA...

    EPILOG...

    Daca ar fi sa fac o analiza psihanalitica a acestuia( spetcu) si a celor ca el, as spune ca sufera in primul rand de paranoia (conform Wikipedia, "paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir.

    Gândirea paranoică este caracterizată de obicei de neîncredere sau suspiciune față de ceilalți...Un aspect important al gândirii paranoice îl reprezintă centralitatea: faptul că paranoicul se vede ca o personalitate centrală într-un scenariu care poate fi periculos sau grandios și interpretează evenimente care nu au nicio legătură cu ei în realitate ca fiind direcționate spre ei sau despre ei").

    Faptul ca invinovatesti pe altul pentru fanteziile tale indica cu adevarat paranoia. In al doilea rand, cred ca au o doza de exhibitionism verbal, nu contenesc sa apara pe la toate forumurile unde-si varsa nencetat abjectiile pline de ura si frustrare ( pentru ca are ( au ) timp, pentru ca nu muncesc, pentru ca pot si pentru ca sunt lasati!) si pentru ca sant platiti ca sa-si hraneasca si sa incurajeze aceste clivaje irationale.

    RăspundețiȘtergere
  32. Individul acesta (Mereu Ioan Manole alias Boschetarul de la Havârna, Curva de serviciu a presei sucevene, Calatorul de la Catedrala, THEO, CHE GUEVARA DE PE MOTOCICLETA, POUR LA CONNAISSEUR, PROTESTATARUL, TEO, OCHIUL LUMINOS, CAPORALUL SVEJK, CENUSA DIN URNA MOBILA, ARMAGHEDON, Iacob Realul, Pablo Basoalto, Meşterul Manole, Vituperantul) cu smerenie, luciditate şi umilinţă, în spaţiul public şi pe acest forum de discuţii nu a făcut decât să-ţi facă autocaracterizarea. Cam tot ce a scris el aici despre Camil, Spetcu, Napoleon, Lenin, Mafta, Safta şamd sunt trăsăturile şi diagnosticele minţii sale atinse de un sifilis congenital neiertător.

    Să lăsăm autocaraterizarea sa şi să trecem la o alta făcută de unul care produce bani la locul de muncă http://omperfid.blogspot.com/2012/05/drum-bun-celui-mai-jegos-boschetar-din.html

    Boschetare, ca să revenim la epilogul tău, tu eşti cel care merge şi vine de acasă numai cu taxiul. Ţie îţi e frică să te plimbi şi la tine prin dormitor dacă nu ai lumina aprinsă. Îndată o să-ţi taie ăştia de la PDL finanţarea de 60 de milioane de lei vechi pe lună contra pupat în fund şi vomitat pe la TV şi apoi nimic nu te va mai proteja de baia de scuipaţi pe care o vei face zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  33. Spetcule, ai ajuns rau de tot, te credeam mai destept, cel putin asa incerci sa arati, dar este jale in mintea ta.Pericol public si goliciune rusinoasa. Cei de la haznaua Romania Mare care arunca in toti si toate cu dejectii, sant ingerasi pe langa tine. Continua tot asa si o sa-ti pui cu siguranta streangul de gat, bestie. E o chestie doar de timp. Boala ta are nevoie de supraveghere de specialitate INDELUNGATA si de multe medicamente, medicamente...Acestea nu fac miracole dar daca te mai rogi, poate, poate. Daca tu crezi ca mazgalelile psihotice de mai sus sant la 100 de ani lumina de pamflet, te inseli: sant la 300 de ani lumina.

    RăspundețiȘtergere
  34. Lasati-l, ba, pe Spetcu, in pace, ca e bolnav rau, saracul. Nu are bani de medicamente ca lucreaza la stat si se trateaza si el cum poate prin lumea asta virtuala. Nu i se mai scoala de mult si-si transfera si el neputinta in rautatea aceasta de pe forumuri cu dusmani imaginari care-l urmaresc si nu-l lasa sa traiasca in pace cu ciumafaia lui si cu lumea. Suflet chinuit de vampir si catelus castrat.Pe asta , pe Spetcu, daca-l tai la jugulara, nu mai curge sange ci serpi si sobolani morti amestecat, vorba lui sau a altora, cu lichide vascoase de hazna iar daca-l eviscerezi, din stomacul lui puturos, o sa iasa stoluri de lilieci infometati.

    Mai, nenea Camil Realul, sau cum te-o mai chema pe tine, sa stii ca acele pseudonime aliniate de tine acolo sant doar 19% din cate foloseste Manole, ba, ca ala scrie, nu gluma, si lasa exagerarile ca nu te crede nimeni, nici oile de pe dealuri. Si sa va mai spun un secret, pe acelea nu le mai foloseste de un an. Ochii mari ca tipul e un geniu in materie de disimulare.

    Luciane, te salut, tata si hai sa ne vedem la o bere sa mai barfim si noi si sa ne-o tragem un pic, tot pasiv... ca a trecut cam mult...

    RăspundețiȘtergere
  35. Spetcule, tu esti si tigan, frate? Daca este asa sa stii ca-mi schimb parerea despre tine.

    RăspundețiȘtergere
  36. Excelent. Tare frumos spus dar este prea putin fata de bogatia clinica a acestui tembel ce se crede Napoleon. Zau ca fac o felicitare si i-o timit individului, sau mai bine o sa i-o dau personal, ma duc eu pana la el, ca e aproape.

    "Spetcule, ai ajuns rau de tot, te credeam mai destept, cel putin asa incerci sa arati, dar este jale in mintea ta.Pericol public si goliciune rusinoasa. Cei de la haznaua Romania Mare care arunca in toti si toate cu dejectii, sant ingerasi pe langa tine. Continua tot asa si o sa-ti pui cu siguranta streangul de gat, bestie. E o chestie doar de timp. Boala ta are nevoie de supraveghere de specialitate INDELUNGATA si de multe medicamente, medicamente...Acestea nu fac miracole dar daca te mai rogi, poate, poate. Daca tu crezi ca mazgalelile psihotice de mai sus sant la 100 de ani lumina de pamflet, te inseli: sant la 300 de ani lumina."

    RăspundețiȘtergere
  37. Mai sus, individul Spetcu s-a ascuns dupa pseudonimul CAMIL IREALUL si pentru ca nu i-a raspuns nimeni cum voia el, s-a hotarat sa-si dea singur dreptate, sub pseudonimul camil, si sa-si raspunda ca sa intareasca ce a spus cu cealalta fata.Reactie clasica la cei cu mai multe personalitati si care aud voci si au halucinatii multiple.

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu mai injura, Spetcule, ca si noi putem spune despre tine ca mirosi a cadavru in putrefactie avansata dar nu este frumos ca santem crestini, pe dreacu.

    RăspundețiȘtergere
  39. epic bibistrocei are epic

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu sunt Camil si va spun, Baisanu-i cel mai bun ! :* Manole

    RăspundețiȘtergere
  41. Discuția, din ce văd eu la începutul paginii, a pornit de la un lucru pe care ni-l dorim (și de care avem nevoie) cu toții. Un lucru care reprezintă normalitatea, conceptul inițial al liderilor politici: indivizi ce reprezintă poporul, nevoile și dorințele sale, grupați în formațiuni (sau nu) după punctele lor de vedere.

    Dar luând în calcul doar aceste comentarii, singura concluzie la care pot ajunge este că acești indivizi, care înțeleg și acceptă să conducă lumea în care trăiesc și care știu să se folosească de diplomație atunci când este nevoie, nu există nici în rândul poporului. Așa că de ce ne-am mai dori să-i responsabilizăm?

    Sincer să fiu, mie îmi place că individul Spetcu are cunoștințe destul de solide de istorie, geografie, politică, ceva legislație etc. Îmi place că e un tip informat, un individ care atunci când are nevoie să ia o decizie rațională, are datele necesare pentru un astfel de demers intelectual.

    Îmi place că e curajos, dar tot mai des primesc argumente că acest curaj al său este doar o nesăbuință copilărească.

    Cu toate astea, mi-a displăcut dintotdeauna latura sa emoțională. E pur și simplu stupid să vezi la om care cunoaște lumea, o lipsă de acceptare a ei. E păcat atunci când lipsește o capacitate de a discerne între ce este și ce nu este util, pentru sine, pentru comunitate, sau pentru specie.

    E păcat, nu? Un lider bun își generează curajul din empatie, nu din superioritate intelectuală.

    RăspundețiȘtergere
  42. Mi se spune că sunt prea criptic în comentarii. Dacă ăsta e cazul și-acum, vă spun ce-a zis Iorga: „Ataci o părere a unui prost și te trezești cu prostul întreg în discuție.”

    Sunt anonim din lene.

    RăspundețiȘtergere