Locale 2012: Cătălin Coman l-a bătut pe Tofan la Fălticeni

Cătălin Coman, candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Fălticeni, a câştigat detaşat alegerile locale de astăzi.

Coman l-a învins categoric pe actualul primar Vasile Tofan.

La numărătoarea paralelă realizată de USL, Cătălin Coman a obţinut aproximativ 56% din voturile valabil exprimate în timp ce actualul primar a fost votat de 31% dintre persoanele care s-au prezentat la vot. Coman a fost votat de 7.580 de persoane în timp ce Vasile Tofan a obţinut aproximativ 4.230 de voturi.

La Fălticeni au mai candidat Paraschiva Mercore de la PRM, Vasile Moroşanu de la PER, Constantin Bulaicon de la PPDD, Arald Gabriel Drăgan de la UNPR şi independentul Ioan Ilişescu.

Rămâi pe dinuzara.com pentru rezultatele finale ale alegerilor locale din judeţul Suceava.

Trimiteți un comentariu

34 Comentarii

  1. Felicitari acestui tanar care reprezinta de fapt viitorul politic al tarii si exprima starea de normalitate si democratie in care a intrat Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. La Dorna a castigat PDL-ul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tofan a făcut destule pentru Fălticeni.... să vedem ce fac de acum borâţii comunişti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti cam nervos,calmeaza-te ca a venit vremea celor inteligenti,cinstiti,patrioti si profesionisti.S-a terminat cu lichelele portocalii

    RăspundețiȘtergere
  5. LA CE VA ASTEPTATI DE LA UN PROFESOR DE SPORT,CARE A FOST 4 ANI CONSILIER...HABAR NU ARE CE INSEAMNA SA FII PRIMAR...IN URMA DOMNULUI TOFAN SE VAD DESTULE...SA FIM REALISTI CA A FACUT TREABA BUNA PENTRU FALTICENI...SA RENUNTI LA UN OM BUN PENTRU UN "NIMENI"...TRECEM IAR LA COMUNISM???

    RăspundețiȘtergere
  6. Da... se vad multeeee ....hahaha ce gluma buna...ati vazut cumva cum arata iesirea din Falticeni spre Suceava?O capodopera de petice si gropite...cat mai aproape unele de altele ca sa nu se piarda!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da,intrarea aceea e monumentala.Dar asa arata si 80% din strazile din Suceava

    RăspundețiȘtergere
  8. DACA NICI TOFAN NU A FACUT TREABA...NU MERITA SA FIE TRATAT ASA...RUSINE...SA ARUNCI CU PIETRE INTR-UN OM CARE A FACUT LUCRURI MINUNATE IN FALTICENI ESTE RUSINOS...SA VOTATI UN PACALICI CARE A PUS COPIII SA TIPE PE STRADA LA ORA 23 : AFARA PDL...CA LA TRIBUNE...

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca 90% din strazile din Suceava!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da ce il mai tii in brate pe Tofan!

    RăspundețiȘtergere
  11. DA S-A TERMINAT CU LICHELELE PORTOCALII SI VIN CURVELE MULTICOLORE...CE CREDULI SUNTETI...

    RăspundețiȘtergere
  12. Dl Vasile Tofan a fost cel mai bun primar al Falticeniului si nu va mai fi altul ca el.

    RăspundețiȘtergere
  13. e bine ca s-a schimbat un om negru cu unul deschis la culoare si la suflet.Tofan a bagat destui oameni in pamant cu cei din jurul lui.Ce sa ceri unui om fara familie fara copii,un Mircea Lupu de Falticeni.Doamne ajutane si bafta Domnului Coman

    RăspundețiȘtergere
  14. COMAN A CUMPARAT VOTURILE CA SA STITI SI NO SA FACA NIMIC CA ESTE UN BETIV

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari Domnule Catalin Coman, era timpul sa pice miseria, urmeaza miseria de la Cotroceni, si toti cei corupti, la puscarie.
    Legat de postarea utilizatorului " Anonim 11 iunie 2012, 08:28
    COMAN A CUMPARAT VOTURILE CA SA STITI SI NO SA FACA NIMIC CA ESTE UN BETIV" oare de ce domnul Catalin Coman are rezultate foarte bune la concursuri? Oare prin asta nus e vede realitatea? fata de jegurile lui Tofan care dadeau bani sau imparteau brichete si galeti ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Pustiul de Coman primar!!! =)) Asa se intampla cand majoritatea cu drept de vot au IQ de vrabuita. Avem un primar betiv si hot, invatat cu spaga de la bacalaureat!
    Brovo ati inlocuit un om care a facut multe pentru oras cu un pusti betiv si numai pe interese personale.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu, nu este betiv Catalin Coman, sunteti extrem de rautacios, probabil va doare mult reusita lui...E drept ca este un om sociabil si mai sta la cate o bere cu colegii si prietenii, dar asta nu inseamna ca este betiv, sunteti intr-o mare eroare. Noi il cunoastem destul e bine, asa ca...in zadar incercati sa-l denigrati. Tot respectul si pentru dl. Tofan, a fost un primar deosebit si este un om deosebit! Nimeni nu se "naste" primar, de aceea speram ca dl.Catalin a avut si are de invatat chiar din experienta d-lui Tofan. Multumim d-le Tofan, succes d-le Coman!

    RăspundețiȘtergere
  18. AU MURIT OAMENI PENTRU LIBERTATE SI DEMOCRATIE SI ACUM NE-AM INTORS IAR LA COMUNISTI...UITATIVA CU CE GREATA NE PRIVESC CEI DIN USL DE CAND SUNT LA PUTERE...COMAN PRIMAR! UN NECUNOSCUT PENTRU FALTICENI...CE CALITATI ARE EL SI CU CE CV SE PREZINTA? DACA STIE CE ESTE ACELA...A DAT SPAGA SI PROSTII AU PUS BOTUL...DAR FRAIERILOR DE ACUM TREBUIE SA-SI SCOATA BANII ...

    RăspundețiȘtergere
  19. PRIMARIA NU ESTE LOC DE INVATAT SI DE FACUT GRESELI PE BANII NOSTRI!!!!!!
    FALTICENIUL NU ARE TIMP SI NICI NEVOIE DE INCEPATORI...
    AVEM NEVOIE DE UN PRIMAR CU COLOANA VERTEBRALA CU EXPERIENTA CU RELATII CA SA FACA CEVA...DAR CE SA MAI VORBIM DACA AU DREPT DE VOT TOTI ANALFABETII CARE LING O BERE LA THALES , NU SUNT IN STARE SA AIBA UN SERVICI ,DAR SE TIN CU NASUL IN PAR SI AU TREI LEI IN BUZUNAR...DACA II CAUTI BINE NU AU NICI CHILOTI PE FUND...STAU,RAD SI COMENTEAZA DESPRE CEILALTI,DAR NU SE UITA LA EI CA SUNT PROSTI BOTA...

    RăspundețiȘtergere
  20. Pacat! Toate proiectele pentru un oras frumos se duc la vale. Daca ramanea Tofan si acest mandat Falticeniul devenea un oras occidental. Coman este marionata lui Stan ...si furturile o sa fie la ordinea zilei. Investitii in oras 0 .

    RăspundețiȘtergere
  21. Sistemul nostru de valori este mult depreciat, deasemeni, rationamentul si capacitatea de a face diferente este la un nivel mult prea scazut. Suntem manati de sentimente fara sa vedem lucrurile bune facute in ultimii ani in acets mic oras. Oare am uitat cu desavarsire de "ispravele" primarului PSD - Cornea, care actiona conform atitudinilor partidului. Avem asteptari cu totii de la primarul orasului (indiferent cine ar fi el). Am votat, a iesit unul castigator, vom vedea ce inseamna asta pentru noi. Ce putem face acum, dupa vot, sa speram... la bine. Insa va fi?

    RăspundețiȘtergere
  22. Ca si locuitor al orasului, mandatele domnului Tofan mi-au lasat o impresie placuta si imi pare rau sa vad oameni cu porniri rautacioase, care se dau drept mari cunoscatori, aducandu-i insulte.
    As fi vrut un electorat mai obiectiv, care sa puna in balanta ceea ce s-a realizat si ceea ce se astepta a se realiza, cu inclinatii mai mici catre barfa si insultare. Sa ne mai uitam si in oglinda, putem oare spune ca suntem mai buni decat domnul Tofan?
    Cat despre noul primar, nu cunosc mai nimic despre el, ii urez insa succes, sperand ca schimbarea sa nu fie in mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cei de mai sus care jignesc si critica sunt deplorabili. Au ajuns in ultimul stadiu al constiintei. Sa sustii ca se trece la comunism si nu se alege acelasi primar de n ori mandate la rand ca Ceausescu, e ridicol.
    A facut si lucruri bune pt. falticeneni Tofan, dar si altele care au fost ascunse de oameni, doar acolitii sai le stiu. Asa ca, si cu bune si cu rele , noul primar, Catalin Coman va face cat ii este in putinta, poate chiar mai mult decat Tofan.Trebuie doar sa fie lasat in pace, sa aiba liniste si sa lucreze. Nimeni nu s-a nascut primar, vedeti cum a intrat tofan in primarie, in ce partid a fost si apoi vorbiti. Mult succes dl. Coman !

    RăspundețiȘtergere
  24. este normal sa existe pareri contra si pareri pro.asa e mereu,un invins si un invingator,fiecare isi sustine candidatul cum stie el mai bine,dar mai multe jigniri,comentarii odioase,nu mai exista decat la pd-listii.ei sunt cei care au castigat tot timpul furand,amenintand,jucand intr-un mod satanic.este normal ca atunci cand cinva castiga,sa existe aceste molii care arunca cu vb dure la adresa adversarilor.GATA!NE-AM SATURAT DE VOI!
    Cred ca in sufletul fiecarui om isi dorea aceasta schimbare,dar romanul se gandeste doar la interesele proprii,hai sa dam o sansa,asa cum am dat si pana acum.da-ti dovada de inteligenta si sa jucam corect pana la capat,sa nu procedam cum fac ei,doar atat stiu,cu asta se ocupa cel mai bine.a venit si randul nostru.felicitari domnule primar Catalin Coman,o sa fim alaturi de d-voastra,si o sa va sustinem pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu va mai certati degeaba. S-a votat deja.
    Ce a fost, a fost..., urmeaza sa vedem ce va urma...

    RăspundețiȘtergere
  26. Stergeti va rog comentariile jignitoare ale ambelor tabere.
    Urat din partea voastra.
    Dati dovada de oameni prost crescuti. Si nu cred ca falticenenii sunt asa.
    Rusine celor care au postat "mizerii" si nu "miserii" cu se exprima un nestiutor mai sus..., ca sa nu spun altfel...

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu are rost sa injurati si sa acuzati aiurea. Iar despre betivi...betivi suntem toti ceea ce conteaza este sa-ti faci treaba ok. Cat despre domnul Coman succes....dar va fi manevrat de Stan.

    RăspundețiȘtergere
  28. PSD = vanzatori de tara! au vandut absolut tot...dar nu era criza ca sa-i tina minte toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  29. :))))))))degeaba va stresati atat tot Coman a iesit, PLUS de asta sunt anumite persoane care au lasat unele comentarii extrem de iesite din comun...niste animale..pana si animalele au suflet, jigodii ordinare pt aia care nu au altceva de facut decat sa se intereseze de altii.
    "e bine ca s-a schimbat un om negru cu unul deschis la culoare si la suflet.Tofan a bagat destui oameni in pamant cu cei din jurul lui.Ce sa ceri unui om fara familie fara copii,un Mircea Lupu de Falticeni.Doamne ajutane si bafta Domnului Coman"-- esti un ordinar sa faci o asemenea afirmatie si o asemenea comparatie!!!!!! UN SIMPLU ANOMIN te-as chinui pana pocnesti idiotule!

    RăspundețiȘtergere
  30. "e bine ca s-a schimbat un om negru cu unul deschis la culoare si la suflet.Tofan a bagat destui oameni in pamant cu cei din jurul lui.Ce sa ceri unui om fara familie fara copii,un Mircea Lupu de Falticeni." - Urat, foarte urat si rusinos, ai sufletul si inima prea "negre' de vezi in dl. Tofan asa ceva! Pacat de asa gandire!!! E un om deosebit, are o familie frumoasa si faptul ca nu are copii - familia ramane tot frumoasa in asemenea situatii...Pentru ca nu-i leaga "copii", ci sentimentele adevarate,familiste,curate, intelegerea si chiar acea durere de a nu avea copii, desi s-a dorit nespus de mult...Cunosc aceasta "durere" pt. ca nici eu nu am copii. Va asigur ca am o familie frumoasa, cu multi nepoti, cu tineri cununati,cu copilasi botezati...Au si cei fara copii familii...chiar mai frumoase decat a multora! Va doresc sanatate d-le Tofan, liniste si va multumim pentru tot! Ati fost un om corect. Totodata ii dorim succes domnului Coman! Asta e DEMOCRATIA! Ne-am dorit-o si o avem.

    RăspundețiȘtergere
  31. Falticeneni fraieri, v-a fost rau cumva in cei 8 ani cu Tofan ? Ati uitat cum arata Falticeniul cind a plecat Mirzetele si psd-ul ? Arata ca o hazna, lumea a treia v-a lasat,cea mai saraca si mizeara zona, uitati-va acum ce bijuterie de oras aveti(piata noua,muzee renovate, spitalul in constructie, strazi asfaltate, pietonal fain, va incepea soseaua de centura etc).Si asta, facut de Tofan cu ajutorul lui Flutur ! Da voua nu va e bine asa, vreti inapoi la mizerie si chirpici, daca asa va place, asa o sa aveti cu golanul de Coman si ai lui.

    RăspundețiȘtergere
  32. Hehehe...vorbiti de Coman si PSD ca sunt corecti??? Atunci de ce cei mai buni prieteni ai lui Coman au ajuns directori de liceu la Agricol si Nicu Gane??? Deci nici bine nu a ajuns primar si deja a inceput cu mismasuri!
    Brovo celor care l-au votat!

    RăspundețiȘtergere