Locale 2012: Mită electorală la Şcheia

Un bărbat din comuna Şcheia este cercetat de poliţişti după ce a fost acuzat că a oferit mită electorală. Un candidat din comună a sesizat poliţia că un bărbat de 47 de ani din comuna Şcheia a oferit sume de bani unor cetăţeni din comună pentru a vota la alegerile locale un alt candidat înscris în cursa electorală. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi au demarat cercetări pentru a stabili dacă sesizarea se confirmă.

Se pare că ar fi vorba de paznicul primăriei. Acesta i-ar fi îndemnat pe oameni să voteze cu actualul primar al comunei.

Până la ora 19.00, în judeţul Suceava au fost înregistrate 45 de sesizări privind diverse incidente electorale. Dintre acestea, 24 sesizări nu s-au confirmat, iar 5 sesizări s-au confirmat, fiind întocmit un dosar penal pentru suspiciunea de mită electorală. 16 sesizări vizau situaţii de competenţa preşedinţilor secţiilor de votare.

Rămâi pe dinuzara.com pentru rezultatele finale ale alegerilor locale din judeţul Suceava.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. totusi despre ce candidat e vorba?

    RăspundețiȘtergere
  2. TACI DRACU DIN GURA....
    DE CE SA AIBA NEVOIE SA PLATEASCA VOTURILE CAND ELE VIN PE FAPTE NU VORBE.
    VENITI IN COMUNA SCHEIA/MIHOVENI/SFANTUL ILIE/SI VEDETI SI VOI FAPTE NU VORBE CA CANDIDATUL DE LA PNL SCOTNISKI ION.

    RăspundețiȘtergere
  3. fostul si actualul primar e dl andriciuc, deci presupun ca despre d-lui e vorba!!si haideti sa vorbim politicos...era o simpla intrebare!!

    RăspundețiȘtergere