skip to main | skip to sidebar

Votanţi

Mergeţi sau nu la vot, nici măcar nu contează. Indivizii ăştia or să vă decidă soarta:

Articole recomandate:

    Alegeri locale 2012, Basescu, din Suceava

Comentează folosind Facebook:

3 comentarii:

  1. Poate o sa ne fereasca D-zeu de asemenea oameni , ajunsi in functii publice...domnul din montaj nici portar nu are voie sa fie... apropo face parte din vreo formatiune politica?

  2. nu se deduce?
    sensul insa e altul astia-sau/si cei ca el- se duc sigur la vot! o buna parte dintre noi, ast'lalti, nu merem ca suntem prea destepti, scarbiti, plictisiti, obositi.....etc si alte pretexte. in conditiile astea votul alora va conta. si ghici ce-or vota? pe unii de'ai lor, pe acelasi calapod, adecatelea dan popor. oricum nimeni nu poate fi ale fara voturi. indiferent ale cui sunt. si dupa aia ne plangem in pumni sau la tv sau prin comentarii pe diverse.. ca iar o iesit hotu' ala, ca de ce nu face nimeni nimic sa-l schimbe...daca nu folosesti stampila pe post de bata, macar o data la patru ani, degeaba plangi apoi!

  3. mai invata sa vorbesti mosneagule care vrei un presedinte.sub presedinte si o secretar,eu nu am un ban de paine,dar am fost in audenta la Flutur si consilierul lui BARBA sa purtat necuvincios ar trebui sa stie si presa

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online