Mîrza, Ilie, Scheuleac, Vieru, Cuciureanu, Vartanovici, Busuioc - Averile, firmele şi interesele candidaţilor din colegiul nr. 3 Cajvana-Todireşti-Şcheia pentru Camera Deputaţilor

Colegiul uninominal nr. 3 pentru Camera Deputaţilor este format din localităţile Cajvana, Todireşti, Dărmăneşti, Şcheia, Moara, Bosanci, Horodniceni, Drăgoieşti, Ciprian Porumbescu, Stroieşti, Ilişeşti, Bălăceana, Pârteştii de Jos, Comăneşti, Botoşana şi Cacica.

Marius Busuioc, candidat Partidul Ecologist Român (PER) - avere şi interese


Marius Busuioc deţine un apartament de 55 de metri pătraţi, cumpărat în 2008, şi un autoturism Volkswagen fabricat în anul 2001.

Marius Busuioc trebuie să achite un credit de 20.000 de euro, scadent în 2043, obţinut de la Banca Românească.

În 2011, Marius Busuioc a încasat 14.400 de lei din salariul de la Biroul Notarului Public Ovidiu Busuioc iar soţia lui a încasat 15.000 de lei din salariul de la Grupul Şcolar "I.V. Liteanu".

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Marius Busuioc:

Declaraţia de interese Marius Busuioc, candidat PER pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de interese Marius Busuioc, candidat PER pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marius Busuioc, candidat PER pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marius Busuioc, candidat PER pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marius Busuioc, candidat PER pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marius Busuioc, candidat PER pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Marius Busuioc, candidat PER pentru Camera Deputaţilor

Ovidiu Cuciureanu, candidat PRM - avere şi interese


Ovidiu Cuciureanu deţine un apartament de 65 de metri pătraţi. Cuciureanu trebuie să achite un credit de 40.000 de euro obţinut de la Banca Italo-Romena.

În 2011, Ovidiu Cuciureanu a încasat 16.200 de lei din salariul de profesor la Şcoala Gimnazială Mitocu Dragomirnei iar soţia lui, Maria Cuciureanu, a încasat 21.600 din salariul de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC).

Ovidiu Cuciureanu deţine jumătate din părţile sociale ale firmei SC Top Prompt SRL  şi este administrator al firmelor SC Top Prompt Vertrieb SRL şi SC Lalexcel SRL.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Ovidiu Cuciureanu:

Declaraţia de interese Ovidiu Cuciureanu, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Ovidiu Cuciureanu, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Ovidiu Cuciureanu, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Ovidiu Cuciureanu, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Ovidiu Cuciureanu, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Ovidiu Cuciureanu, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Ovidiu Cuciureanu, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor

Vasile Ilie, candidat ARD (PDL) - avere şi interese


Vasile Ilie deţine un teren intravilan de 930 de metri pătraţi, un apartament de 43 de metri pătraţi şi o casă de 372 de metri pătraţi, toate în municipiul Suceava.

În 2011, Vasile Ilie a încasat 51.384 de lei din salariul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Soţia lui, notarul public Valeriana Ilie, a obţinut în 2011 venituri de 1.104.595 de lei. Familia Ilie a mai încasat 15.000 de lei din închirierea unui apartament situat pe Aleea Trandafirilor.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Vasile Ilie.

Declaraţia de interese Vasile Ilie, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de interese Vasile Ilie, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Vasile Ilie, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Vasile Ilie, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Vasile Ilie, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Vasile Ilie, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Vasile Ilie, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor

Gavril Mîrza, candidat USL (PSD) - avere şi interese


Gavril Mîrza deţine mai multe parcele de teren, cumulând 3,53 de hectare de teren agricol, 1,33 de hectare de pădure şi 2,25 de hectare de teren intravilan.

Gavril Mârza deţine trei locuinţe: o vilă de 168,62 de metri pătraţi cumpărată în 2001, o casă de 80 de metri pătraţi moştenită de soţie în 1997 şi o casă de 77 de metri pătraţi moştenită în 2005.

Gavril Mârza are un autoturism Audi fabricat în 2007.

Gavril Mârza are bijuterii în valoare de 7.200 de euro.

Gavril Mârza are un depozit bancar de 100.000 de lei, deschis în 2004 la BCR.

Gavril Mârza a împrumutat-o pe Minodora Nuţu cu 100.000 de lei şi a acordat Catedralei "Naşterea Maicii Domnului" Suceava un împrumut de 60.000 de lei.

În 2011, Gavril Mîrza a încasat salarii de 52.044 de lei din salariul de senator în Parlamentul României, a obţinut de 14.000 de lei din valorificarea unor produse agricole iar soţia lui a încasat 14.856 de lei din pensia de stat.

Gavril Mîrza deţine 20 de părţi sociale la firma SC Agrofitotehnica SRL Suceava şi este preşedinte al fundaţiilor "Armonia", "Concordia" şi "Victoria".

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Gavril Mîrza:

Declaraţia de interese Gavril Mîrza, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de interese Gavril Mîrza, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Gavril Mîrza, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Gavril Mîrza, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Gavril Mîrza, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Gavril Mîrza, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Gavril Mîrza, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor

Elisabeta Scheuleac, candidat PP - avere şi interese


Elisabeta Scheuleac deţine 3,3 hectare de teren agricol şi două apartamente, unul de 56 de metri pătraţi şi unul de 85 de metri pătraţi.

În 2011, Elisabeta Schelueac a încasat salarii de 8.500 de lei de la Femra Agrosuin Moara. Elisabeta Scheuleac deţine jumătate din părţile sociale ale firmei SC Agrosuin SRL Moara.

Declaraţiile de avere şi interese ale Elisabetei Scheuleac.


Declaraţia de interese Elisabeta Scheuleac, candidat PP pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de interese Elisabeta Scheuleac, candidat PP pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Elisabeta Scheuleac, candidat PP pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Elisabeta Scheuleac, candidat PP pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Elisabeta Scheuleac, candidat PP pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Elisabeta Scheuleac, candidat PP pentru Camera Deputaţilor

Nicolae Vartanovici, candidat UDMR - avere şi interese


Nicolae Vartanovici deţine două apartamente, ambele cu suprafaţa de 47 de metri pătraţi.

În 2011, Nicolae Vartanovici a încasat 3.500 de lei pentru servicii de contabilitate la SC Bis-Nis Trading SRL şi 36.000 de lei pentru servicii de contabilitate la SC Work Consulting SRL.

Nicolae Vartanovici este administrator şi asociat unic al firmei SC Work Consulting SRL

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Nicolae Vartanovici:

Declaraţia de interese Nicolae Vartanovici, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de interese Nicolae Vartanovici, candidat UDMR  pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Nicolae Vartanovici, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Nicolae Vartanovici, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Nicolae Vartanovici, candidat UDMR  pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Nicolae Vartanovici, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Nicolae Vartanovici, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor

Lăcrămioara Vieru, candidat PPDD - avere şi interese


Lăcrămioara Vieru deţine împreună cu Marcel Nicolae Goriuc trei terenuri intravilane cu suprafaţa totală de 2.200 de metri pătraţi.

Lăcrămioara Vieru deţine un apartament de 48 de metri pătraţi cumpărat în 2005. Împreună cu Marcel Nicolae Goriuc un apartament de 68 de metri pătraţi şi o vilă de 100 de metri pătraţi.

Lăcrămioara Vieru deţine un autoturism Volkswagen Golf 3 fabricat în 1993 şi un autoturism Peugeot 206 fabricat în 2003.

Lăcrămioara Vieru deţine bijuterii în valoare de 10.000 de euro.

Lăcrămioara Vieru a contractat de la OTP Bank un credit de 45.000 de franci elveţieni, scadent în 2024.

În 2011, Lăcrămioara Vieru a încasat salarii de 27.875 de lei de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor iar soţul ei, Nicolae Marcel Goriuc, a obţinut salarii de 12.100 de lei de la Consiliul Judeţean Suceava.

Declaraţiile de avere şi interese ale Lăcrămioarei Vieru:


Declaraţia de interese Lăcrămioara Vieru, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de interese Lăcrămioara Vieru, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Lăcrămioara Vieru, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Lăcrămioara Vieru, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Lăcrămioara Vieru, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Lăcrămioara Vieru, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Lăcrămioara Vieru, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţia de avere Lăcrămioara Vieru, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii