Şi-a dat arama pe faţă. Băişanu îl acuză pe Nechifor de incompetenţă şi stârneşte războiul în USL Suceava

Când răscoleşti rahatul începe să pută. Şi dacă-l arunci în ventilator o să te cam stropeşti. Asta nu a înţeles absolut deloc cetăţeanul Băişanu Ştefan Alexandru. Văzându-se cu sacii în căruţă (adică cu salariu de deputat, maşină, secretară şi cazare de lux la Marriott, toate plătite din banii tăi), dom' deputat s-a cam apucat să răscolească prin locuri unde nu doar că pute ci de unde izbucnesc adevărate miasme.

Marţi vă arătasem cum vreo 160 de tone de ciment pentru sinistraţi au fost abandonate în parcarea Poliţiei Rutiere Rădăuţi încă din 2008, pe vremea când prefect al judeţului Suceava era cetăţeanul Băişanu Ştefan Alexandru. Detalii aici. Subiectul a fost readus în discuţie de cetăţeanul Nechifor Ioan Cătălin, vremelnic preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Cei doi cetăţeni mai sus pomeniţi sunt, întâmplător sau nu, copreşedinţi ai USL Suceava.

Bosumflat că le-am amintit oamenilor despre cum tărăşenia s-a petrecut pe vremea când era prefect, cetăţeanul proaspăt devenit parlamentar s-a apucat nu numai să răscolească rahatul ci să-l arunce cu mare mânie în ventilator.

Ţâfnos şi arţăgos, cetăţeanul Băişanu şi-a dat arama pe faţă. L-a acuzat pe Nechifor de incomeptenţă şi a lansat un atac public, prin intermediul presei, împotriva colegilor de alianţă de la PSD. „Cătălin Nechifor avea două posibilităţi să arunce în presă chestiunea aceasta. Una ca să demonstreze că domnul Alexandru Băişanu e nepriceput şi să-l pună la punct, şi asta nu ar fi o chestiune gravă, şi doi faptul că nu cunoaşte administraţie publică. Ori e prima variantă, ori e vorba de incompetenţă. [...] Ar fi trebuit să ştie că nimeni din CJ Suceava nu avea dreptul să se ocupe de chestiunea asta. Era o problemă strict de competenţa Prefecturii. Consiliul Judeţean nu are nici o atribuţie în acest sens”, a spus Băişanu.

În momentul în care cu gura ta spui că "era o problemă strict de competenţa Prefecturii", înseamnă că îţi cam tai singur craca de sub picioare. Nu înţeleg cum poţi după o astfel de afirmaţie să încerci să arunci măgăreaţa pe nişte primari de la ţară.

Cred că în momentul în care îl acuzi de incompetenţă pe omul alături de care te-ai aflat pe afişe şi bannere atunci clar ai o problemă. Ori ai memoria scurtă, caracterul infect şi apucături de mincinos cronic, ori ai defilat alături de el doar de faţadă, pentru a prosti electoratul şi pentru a strânge cât mai multe voturi.

Oricum, în actuala formulă nu cred că USL Suceava mai poate să funcţioneze. De ce oare un individ conflictual şi mitoman, care nu este suportat nici de ai lui colegi de partid, ar mai fi băgat în seamă de reprezentanţii celorlalte partide din alianţă?

Vi se pare normal ca doi copreşedinţi ai unei alianţe să îşi rezolve probleme prin intermediul presei?

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Domnule Zara , va felicit pentru analiza. Un specimen ca Baisanu nu are ce cauta printre oameni, dar mai ales in politica unde se presupune ca lupti pentru binele tuturor. Un excroc!!

    RăspundețiȘtergere
  2. draga Dinule, cetatenii de mi sus sunt vremelnici, aşa este.Fiecare cu pacatele sale, la urma urmei. Dar, in timp ce Baisanu e totusi vrem nu vrem universitar, celalalt e depasit de situatie si reprezitna perfect teoria formelor fara fond. Asta e părerea mea, nu trebuie sa fie si a ta. Pe undeva ii tii partea si inteleg si asta. Dar nu trebuia aceasta situatie rezolvata in cerc inchis in sanul USL fara scandal? Nu ajunge ca desi USL e la putere, in judetul Suceava si in tara de altfel, tot PDL are oamenii in conducerile institutiilor statului? Stai sa vezi .. practic, indata e Paştele, apoi inaltarea, Sf Petru.. şi a trecut şi un an de guvernare locala USL.. ce s-a facut? Ce bilant? Ce proiecte? Ce beneficii pentru comunitatile locale? Si uite aşa ne indreptam spre mandatul nr. 2 al lui Flutur, la conducerea CJ. Şi e păcat... de tot ce s-a facut, adica de catre alegatori, in folosul USL, dar nu si viceversa... cu respect, Dinule !

    RăspundețiȘtergere
  3. bine bine suceava, iasi, si mai sunt vreo 2 in tara se rupe usl?

    RăspundețiȘtergere
  4. ASTEPTATI CA NU ATI VAZUT NIMIC ,DINULE VINE SI MAREA RUPERE SAU CUM SPUN UNII _UTERE INTRE GAY ,APARE DIVORTUL CARE POATE IESE CU SCANTEI DE UNDE NAIBA STANGA SI CU DREAPTA POT FACE SEMNUL CRUCII ,ASA AU FACUT EI SI-AU DAT MANA PESTE TARA SI ACUM SE VEDE CLAR CINE CU CINE ESTE SI TOTUL PORNESTE DE LA NEVESTE :)CINE ARE CA ELE FAC POLITICA.CE LE ZIC ELE FRAIERE PAI TU ESTI MAI DESTEPT DACA NU ERAI TU ASTA AZI NU ERA ACOLO ETC. ETC.ETC. ABIA ASTEPT SA VEDEM CUM SE RUPE BARCA SI RAMAN ASTIA NAUFRAGIATI DE UNDE VINE SI MAREA DEZMEMBRARE.

    RăspundețiȘtergere