Băişanu şi-a cocoţat nevasta la şefia CAS Suceava

Anul trecut pe vremea asta un cetăţean pe nume Băişanu Ştefan Alexandru apărea din când în când la protestele din faţa Prefecturii acolo unde singura lui preocupare era să dea interviuri în care înfiera, printre altele, nepotismul practicat de PDL.

Acum, după un an, nu putem spune decât că am scăpat de dracu' dar am dat de tac-su. Clica pedelistă a fost înlocuită de cea a USL. Abia ajunşi la putere şi ăştia au început să-şi pună imediat nevestele, amantele, finii şi cumătrii în funcţii de conducere în instituţii publice. Nevasta şefului PNL Suceava, Adela Băişanu, a fost recent cocoţată în funcţia de preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava.

Oare ce cumetri ori fini mai urmează să-şi instaleze în funcţii bine plătite şeful PNL Suceava, proaspăt beneficiar de salariu de deputat, maşină, secretară şi cazare de lux la Marriott, toate plătite din banii tăi?

Şi dacă tot a venit la putere la pachet cu toate neamurile, de ce oare nu le-a pus şi pe afişele electorale, măcar să ştim şi noi că votăm la ofertă, doi în unu?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Sigur ca moral si etic ar fi ca sotiile,copiii si rudele parlamentarilor sa nu ocupe functii inalte in administratie sau in cabinetele lor pentru a evita conflictul de interese.Dar legal se poate .Dau exemplul lui Flutur.Carmen Cristiana Flutur, fiica fostului prim-vicepreşedintelui PDL Gheorghe Flutur, a fost consilier la Cabinetul ministrului Comunicaţiilor, Valerian Vreme.Elena Basescu este europarlamentar ales prin celebrul procent de 10 voturi la fiecare sectie de votare(In Suceava datorita stradaniei lui Flutur s-a batut recordul tovarasi).

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum ar fi, e jenant pentru toti politicienii, in special pentru PNL Suceava.Despre doamna s-a auzit cum cara platouri cu mancare de la Consiliul Judetean spre casa sau cum se plimba la shopping cu masina institutiei. Va fi interesant!!

    RăspundețiȘtergere