Deputatul Cezar Cioată a trecut la PC

La nici două luni de la alegerile generale, judeţul Suceava bifează primul parlamentar traseist. După mai multe încercări nereuşite de a pune mâna pe şefia filialei judeţene a Partidului Poporului Dan Diaconescu, deputatul Cezar Cioată a trecut la Partidul Conservator. Anunţul a fost făcut astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, de liderul grupului PC, Bogdan Ciucă. De altfel, se pare că PC negociază cu mai mulţi parlamentari ai PPDD vizând destructurarea partidului lui Dan Diaconescu, potrivit HotNews.

Cezar Cioată a devenit deputat după suplimentarea mandatelor în colegiul uninominal nr. 9 Vatra Dornei. Cezar Cioată şi-a exprimat intenţia de a candida pentru preşedinţia PPDD Suceava după ce s-a declarat nemulţumit de modul în care organizaţia este condusă de preşedintele interimar, Traian Tudor.

După plecarea lui Cioată, PPDD Suceava a rămas cu un singur parlamentar: Vasilica Steliana Miron, senator în colegiul nr. 1 Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc - Gura Humorului.

Cezar Cioată devine al doilea parlamentar al PC Suceava după Mihai Neagu, senator în colegiul nr. 4 Siret - Rădăuţi - Vicov. Rămâne de văzut dacă Cezar Cioată nu va deveni acum o ameninţare pentru Paul Rusu, cel care deţine acum funcţia de preşedinte al filialei judeţene PC Suceava.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii