VIDEO| În absenţa lui Flutur, Elena Udrea a obţinut promisiuni de voturi de la Suceava

Elena Udrea a fost prezentă sâmbătă seară la Suceava pentru a-şi prezenta moţiunea "Noul PDL, o nouă Românie" cu care candidează pentru preşedinţia partidului. Elena Udrea a venit însoţită de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi de fostul ministru Gabriel Berca. Întâlnirea a avut loc în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul Sucevei.

Udrea şi-a început discursul cu un atac la adresa lui Gheorghe Flutur făcând referire la scrisul cu oi sau căratul zăpezii pe pârtie. După ce a primit o replică de la Orest Onofrei, Udrea şi-a nuanţat afirmaţiile şi a spus că astfel de acţiuni erau "minunate". Răspunzând la o întrebare din public, Elena Udrea a spus că l-ar putea susţine pe Gheorghe Flutur pentru deveni candidatul PDL pentru preşedinţia României.

Profitând de lipsa lui Gheorghe Flutur, unii delegaţi ai PDL i-au promis Elenei Udrea că o vor vota la congresul din 23 martie. Preşedintele PDL Rădăuţi, primar Aurel Olărean, vechi amic cu Traian Băsescu, şi primarul comunei Horodniceni, Neculai Florea, sunt doar doi dintre delegaţii care au spus în gura mare că o vor vota pe Udrea.



În schimb, preşedintele PDL Fălticeni, fostul primar Vasile Tofan, a remarcat, cu umor, că Udrea i-a luat faţa lui Boc în partid şi le-a transmis celor doi că delegaţii de la Suceava vor merge pe mâna lui Gheorghe Flutur la alegerile interne. Şi Orest Onofrei a ţinut să spună că sucevenii vor vota cu Vasile Blaga, candidatul susţinut de Gheorghe Flutur.





Fost ministru de Interne din guvernul MRU, băcăuanul Gabriel Berca, a vorbit despre plecările din PDL şi a remarcat absenţa primarului Ion Lungu.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Asta-i un articol a la Chira! Ma asteptam la ceva "dedesubturi", pregatiri de tradare din partea lui Flutur, ceva mai picant. Ia ceva vitamine, sa-ti treaca astenia de primavara!
    Doar c-au venit bufonul si tiitoarea pe la Sv si ca i-a intampinat badea Onufrie?
    Mai e o saptamana pana la trecerea in nefiinta a PDL-ului si la Suceava nu se intampla nimic spectaculos? In perioada similara a PNTCD-ului era plin de zvonuri, barfe, mizerii etc. Acum chiar nimic?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă plictiseşte tot ce se întâmplă în PDL în perioada asta aşa cum m-a plictisit Udrea ieri. Să facă alegerile şi ori să crape, ori se se apuce de făcut opoziţie. Mi-e tot una

    RăspundețiȘtergere