skip to main | skip to sidebar

Bălan politizează şcoala, Sinescu şi Lazăr tac mâlc

Ioan Bălan cadouri grădiniţă

În decembrie, Bălan şi-a început candidatura pentru primărie cu o deşănţată campanie electorală prin şcolile şi grădiniţele din municipiul Suceava şi câteva comune din împrejurimi. Văz că a trecut aproape o lună şi acţiunea nu a fost în niciun fel sancţionată de autorităţi, motiv pentru care vă invit să răspundeţi la următoarele întrebări. Cine ştie toate răspunsurile corecte câştigă şansa de a emigra cât mai repede din Suceava:

1. Câte voturi va primi Bălan de la copiii cărora le-a împărţit cadouri în pungi cu sigla PDL?

2. Câţi dintre părinţii care i-au văzut numele lui Bălan pe pungile aduse de odrasle i-au urat "La mulţi ani" şi câţi i-au transmis "urături" mai neaoşe despre strămoşi, clădiri de cult, divinitate, sfinţi, monumente funerare etc?

2. De ce prefectul PSD Florin Sinescu şi inspectorul şcolar general PSD al IŞJ Suceava, Gheorghe Lazăr, n-au cuvântat nicio silabă despre această campanie fără precedent de politizare a şcolii în judeţul Suceava?

3. Câţi dintre directorii care au permis propaganda pedelistă în şcoli au fost traşi la răspundere?

Întrebare bonus: Cine îl ţine în braţe pe ţărănoiul care a făcut ţigănia din foaierul Casei de Cultură, stâlcind opera de artă a marelui arhitect Nicolae Porumbescu?

Articole recomandate:

    Casa de Cultura Suceava, Ioan Balan, Padrino, Viorel Aelenei

Comentează folosind Facebook:

2 comentarii:

  1. Dinu Zara ... In primul rand Balan vrea sa candideze la Primaria Municipiului Suceava nu la Patrauti , Adancata , Mitoc , Salcea etc ! Nu tin cu nimeni dar nu vad nimic rau in a imparti niste cadouri de Mos Nicolae la copii ... copii aia aveau 7-8 probabil deci peste 10 ani o sa voteze si nu cred ca e un "inceput de campanie" din cauza locatiei
    !!

  2. o sa iasa balan primar cand vor zbura procurorii

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online