Penal la APIA, Mogoș este bun pentru Nechifor ca președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava

Eugen Mogoș și Ioan Cătălin Nechifor

DNA Suceava a început acțiunea penală împotriva lui Eugen Mogoș, directorul PSD al Agenției pentru Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) Suceava. Mogoș a fost inculpat pentru săvârșirea în formă continuată a infracțiunii de „abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul foloase necuvenite, în formă continuată”.

Cu toate că a intrat în cârdășie cu Delia Moldoveanu, adjuncta numită la APIA pe vremea PDL, Mogoș rămâne protejatul lui Nechifor, cu care deseori se afișa și îl lăuda prin conferințe de presă.

Nechifor l-a numit pe Eugen Mogoș reprezentant al Consiliului Județean în Consiliul de Administrație al Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava. Mogoș ocupă și funcția de președinte al Consiliului de Administrație, funcție în care văd că este păstrat deși a fost inculpat de procurorii DNA.

Ăsta nu-i chiar un lucru rău. Poate așa se vor interesa ăștia de la DNA de licitația pentru modernizarea Aeroportului, probabil cea mai penală din ultimii ani în Suceava. Dacă vor afla procurorii cum a pus mâna firma Tehnic Asist SRL Botoșani pe contractul de 105 milioane de lei sunt sigur că niște cetățeni cu funcții se vor muta pentru câțiva ani la Botoșani.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Cea mai penala licitatie din Suceava a fost cea de la Falticeni cu reteaua de canalizare. In ianuarie 2012, Pfeiffer Austria castiga licitatia cu locul I, vin alegerile in mai, castiga PSD-u primaria Falticeni si CJ, Pfeiffer este descalificat si surpriza, castigator este declarat Dragnea cu 3T Teleorman de pe locul 5 sau 6. PSD-u avea 45 de minute de cand au castigat alegerile si deja au smenuit o licitatie de vreo 5 milioane de euro :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mogos e din Falticeni asta e raspunsul :) altfel trebuie sa faci legatura

    RăspundețiȘtergere