Băișanu și-a pus partidul să-i apere funcția nevesti-sii

Vineri, conducerea filialei județene a PNL s-a întrunit într-o ședință de analiză a rezultatelor alegerilor prezidențiale în Suceava.

După un blat evident cu PSD care l-a făcut să stea ascuns toată campania, Băișanu și-a asumat victoria lui Iohannis în județ.

Mai penibil de atât a fost momentul în care Băișanu a adus în discuție funcția nevesti-sii. Mai exact, neavând alte subiecte pentru conferința de presă, pedelistul Bălan s-a apucat să le ceară peneliștilor să se care din funcțiile pe care le mai dețin în administrație. Adică demisii ar cam trebui să-și depună Adela Băișanu, director la CAS Suceava, și încă doi-trei cumătri de-ai lui Băișanu.

În ședință, Băișanu și-a informat colegii că a vorbit cu Iohannis și Blaga, care i-au spus că Bălan s-a trezit vorbind în plus, că de la centru nu s-a cerut plecarea din funcții, dar și că Blaga i-a pus că Bălan e nimeni în drum în PDL.

Băișanu le-a cerut colegilor să voteze funcția nevesti-sii. La vot, în unanimitate s-a stabilit ca liberalii să rămână în funcțiile negociate cu PSD. Nimic nou, Băișanu oricum a fost blat cu Nechifor încă de când s-a desființat USL.

Drept dovadă şi această fotografie, făcută vineri, care mi-a fost trimisă de un cetăţean pe pagina de facebook.

Ştefan Alexandru Băişanu, Ioan Cătălin Nechifor, Ovidiu Doroftei, Vasilică Băiţan

În plus, sper că n-ați uitat povestea asta:

Șrefan Alexandru Băișanu, Ioan Cătălin Nechifor, Ion Lungu, Silviu Prigoană, Honorius Prigoană

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii