Cloaca IPA Suceava de ce nu e anchetată de DNA?

Aflu că DNA anchetează o deturnare de fonduri în cazul filialei Botoşani a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA). Nu că s-ar fi hărnicit ăştia de la DNA, dar au primit o sesizare de la IGPR şi au mai deschis dosar ca să-şi justifice salariul.

Să-i spună careva Mihaelei Mihai că n-ar strica să verifice şi actele de la filiala IPA Suceava.

Pentru cine nu ştie, IPA e un fel de asociaţie a poliţiştilor. Poliţiştii membri ai IPA trebuie să plătească o cotizaţie de peste o sută de lei pe an, şi să scoată bani pentru tot felul de insigne şi legitimaţii. Calitatea de membru le oferă tot felul de reduceri, inclusiv la operatorii de telefonie mobilă. Dar alt mare avantaj este că insigna IPA îţi aduce linişte din partea celorlalţi poliţişti din ţară şi străinătate.

În plus, ăştia de la IPA primesc în asociaţie şi civili, în schimbul unor donaţii consistente. Ăsta este motivul pentru care prin târg pot fi văzute tot felul de maşini care au insgine IPA în parbriz. Mai mult, folclorul spune că maşinile cu insigne IPA pe bord sunt folosite pentru tot felul de ilegalităţi, inclusiv contrabandă cu ţigări.

Dacă leneşii de la DNA ar lua la puricat filiala IPA Suceava, mulţi poliţişti suceveni s-ar cruci când ar vedea cum le-au fost cheltuite cotizaţiile pe plimbările unor indivizi dubioşi prin străinătăţuri.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii